Labdarúgás, megyei I. osztály

2022.12.20. 10:46

A jobb tavaszi folytatásban bízva

A kiesés elkerülése a cél az utolsó előtti Nyírmeggyesen.

Tetemes a tabellán a lemaradása a nyírmeggyesi csapatnak

Fotó: Pusztai Sándor

Az előző idényhez hasonlóan idén is a bennmaradás céljával vágott neki a szezonnak a Nyírmeggyes csapata, amely mindössze a szintén a kiesés ellen küzdő Nagyhalászt tudta legyőzni még október végén. 

– Elég nagy volt nyáron a játékosmozgás, nyolc új ember érkezett a csapatba. A biztos bennmaradást tűztük ki magunk elé célként, ám sajnos eddig nem éppen úgy sült el az idény, ahogyan azt terveztük. Természetesen bízunk egy jobb tavaszi folytatásban, reméljük, hogy megvalósíthatjuk az elképzeléseinket – kezdte értékelését Kovács László vezetőedző.

Voltak azért jobb mérkőzések

A tizenkilenc rúgott gól mellett negyvenötször vették be a meggyesiek hálóját, amelynél csak a Nagyhalász kapott több gólt, mindezek ellenére azért voltak a csapatnak pozitív mérkőzései is. 

– Negatív szemszögből a Vásárosnamény és a Kállósemjén elleni mérkőzések voltak nagyon dühítők, hiszen mindkét meccsen nyolc gólt kaptuk. Persze pozitív megközelítésből is ki tudok emelni néhány találkozót, akár a Csenger elleni döntetlent, akár a Mátészalka és a Nyíregyháza elleni szoros vereséget, amikor nálunk jóval erősebb csapatok ellen tudtunk jó teljesítményt nyújtani. A játékosaim közül nem nagyon akarnék senkit sem megnevezni, mindenkinek voltak jó és kevésbé jó mérkőzései, talán Török Gergő az, aki külön figyelmet érdemel, hiszen a sérülése ellenére is eljutott nyolc gólig – zárta gondolatait a mester.

A csapat január elején kezdi a felkészülést, a tréner bízik abban, hogy jó alapozással egy az őszinél sokkal jobb tavaszt teljesíthetnek. 

Nyírmeggyesi mutatók
Őszi végeredmény
15. hely 15 1 3 11 19-45 6
Hazai pályán
15. hely 8 0 2 6 10-25 2
Vendégként
15. hely 7 1 1 5 9-20 4
Házi góllövőlista: 8 gólos: Török Gergő. 5 gólos: Ács Szabolcs. 1 gólos: Batizi Pócsi Norbert, Domokos Mátyás, Hadadi Krisztofer, Máté Gergő, Sivadó Péter, Takács Sándor Krisztián.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában