Jégkorong, Szabolcsi Sólymok

2023.01.09. 12:29

Pályán a Sólymok

Pénteken megtartotta utolsó jeges edzését hazai pályán a Szabolcsi Sólymok csapata. Az élet azonban nem áll meg, a szezonnak messze nincs vége. 
A hétvégén még saját pályájukon az U14 és az U8 csapat is jégre lépett. Szombaton az U14 fogadta ellenfeleit, a DVTK Jegesmedvék, a Kazincbarcikai Ördögök és a Csabai Farkasok csapatait egy 3x3 torna keretein belül. A srácok kicsit álmos kezdés után magukra találtak és a harmadik mérkőzésüket győzelemmel hozták. A Békéscsaba és a Miskolc csapatait sajnos most nem tudták megfogni. Edző: Dósa Sándor.

 

Vasárnap az U8 hasonlóan a korábbi hazai meccseikhez , lelkes szurkolótáborral érkezett. Ellenfeleik a Nyíregyházi Sportcentrum, a Kazincbarcikai Ördögök és a Zempléni Hiúzok csapatai voltak. A legkisebbek óriási elánnal vetették magukat a játékba. Örömüket csak a Zempléniek tudták kicsit csorbítani. Természetesen minden csapat aranyéremmel a nyakában tért haza, hiszen ebben a korosztályban még nem számolják az eredményeket és a legfőbb szempont a motiváció és a sport szeretete. Edző: Dósa Sándor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában