Asztalitenisz, Majoros Bence

2023.02.12. 08:00

Bronzzal zártak Majorosék

Forrás: WTT

A Majoros Bence, Ecseki Nándor páros miután a negyeddöntőben bravúros játékkal búcsúztatta a –Csen Jüan-jü, Lin Si-tung kínai duót, szombaton az elődöntőben a versenyen első helyen kiemelt Uda, Togami japán duó ellen állt asztalhoz az ammani contender versenyen. Mindenki abban reménykedett, hogy a remeklő magyar párosa, két napon belül másodszor is képes lehet a bravúrra, vagy legalább arra, hogy megszorongassa az ázsiaiakat. A sors azonban elvette tőlük ezt az esélyt, az első játszmában a japánok 5:3-as vezetésénél a magyar páros jelezte, nem tudja folytatni a mérkőzést.

– Sajnos Nándi péntek este óta nem érezte jól magát, valószínűleg elrontotta a gyomrát – magyarázta visszalépésük okát a nyírbátori Majoros Bence. Alkalmi duónk így bronzérmes lett a jordániai versenyen.

WTT-sorozat, Contender, Amman
Férfiak. Páros. Elődöntő: Uda, Togami (japán)–Majoros Bence, Ecseki Nándor 3:0 (3, 0, 0 – a magyar páros az első játszmában sérülés miatt feladta)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában