Kisvárda Master Good

2023.03.11. 16:37

Újabb pofon, keleti rangadót bukott a Kisvárda

A Kisvárda Master Good 1–0-ra kikapott a Debreceni VSC-től a labdarúgó NB I. 23. fordulójában.

Rafal Makowskiét hiába támadtak, nem tudtak nagy helyzeteket kialakítani

Fotó: Nemzeti Sport

A Kisvárda Master Good az elmúlt hetekben nem a legjobbját nyújtja, ám abban bízhattak a csapat szurkolói, hogy a Debrecen elleni keleti rangadón újra elkapja a fonalat. A mérkőzés tétje volt továbbá az ideiglenes harmadik hely, ugyanis a győztes a dobogón zárhatta a meccset.

A hazaiak kezdtek kezdeményezőbben, az első tizenöt percben többször is eljutottak ellenfelük tizenhatosáig, ám Marko Milosevicset nem állították igazán nagy feladata elé. A huszadik perctől aztán egyre inkább átvette az irányítást a DVSC, amelynek ellentámadásaiban volt veszély. Alekszandrosz Kiziridisz lépett meg többször is, a görög a 21. percben az oldalhálót találta el, nem sokkal később fölé lőtt. A 30. percben már Dorian Babunszki veszélyeztetett, próbálkozását Danijel Petkovics tolta kapufára.

Az izgalmas perceket tehát megúszta a Várda, hogy aztán a félidő hajrájában újra rákapcsoljon. Ha a gól nem is jött össze, nagy helyzetig eljutott a vendéglátó, ám Driton Camaj nyolc méterről rosszul találta el a labdát.

A hazai szakmai stáb a szünetben előre cserélt. Egyértelmű, hogy nem nulla nullára hajtottak a szabolcsiak, ám három perccel később már talán kiegyeztek volna ezzel az eredménnyel, ugyanis a Loki előnybe került. Dzsudzsák Balázs jó ütemben indította a bal oldalon leshatárról kilépő Kiziridiszt, ő külsővel középre gurított Babunszkinak, aki 6 méterről a kapuba lőtt (0–1).

Jasmin Mesanovic távoli lövéssel közel járt az egyenlítéshez, de centiket tévedett. Míg a DVSC-nek érezhetően nem volt sürgős, a Kisvárda jött előre rendületlenül, ám pontatlanul támadott, az utolsó passzokba rendre hiba csúszott. Az utolsó 10-15 percben már szinte csak a vendégkapu előtt járt a labda, nagy helyzetet így sem jegyezhettünk fel, ezzel a Kisvárda a Magyar Kupát is idevéve négy meccse nyeretlen, a bajnokságban pedig már nem áll dobogós helyen.

Labdarúgás: NB I., 23. forduló

Kisvárda Master Good–Debreceni VSC 0–1 (0–0)
Kisvárda, Várkerti Stadion, v.: Káprály (Vígh-Tarsonyi G., Csatári T.).
Kisvárda: Petkovics – Melnik, Hej, D. Kovacic, Leoni – Karabeljov (Lucas, 71.), Ötvös – Mesanovic (Czérna, 84.), Makowski, Camaj (Ilievszki, 71.) – Szpaszics (Navrátil, a szünetben). Vezetőedző: Török László.
DVSC: Milosevics – Romancsuk, Lagator, Deslandes, Ferenczi J. – Varga K. (Bévárdi, 90.), Loncsar, Ojediran (Varga J., 71.), Kiziridisz (Sós B., 71.) – Dorian Babunszki (Mance, 68.), Dzsudzsák (Dreskovics, 90.). Vezetőedző: Szrdjan Blagojevics.
Gól: Do. Babunszki (48.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában