Vármegyei tippelő

2023.04.14. 13:32

"A Tuzsérnak nem megy tavasszal, így a listavezető elviszi a három pontot"

Németh Attila, Tara Sándor és Volkán Roland latolgatta a hétvégi esélyeket

A kék mezes Kótaj Nyírlugosra látogat, míg a piros felsős Levelek szabadnapos lesz

Fotó: Sipeki Péter

Pannónia Zrt. csoport
Tippel: Német Attila, az Apagy edzője
Szakoly (3.)–Kálmánháza (10.): A Szakoly otthon szeretné tartani a három pontot, de a Kálmánháza egy küzdős, lelkes csapat, így azon a kis pályán bármi megtörténhet.
Tiszalök (5.)–Biri (6.): A Tiszalök meglepő botlással, a vendégek pihenő után érkeznek a mérkőzésre. Mindkét csapat képes bravúrra, talán a hazai pálya dönthet.
Rakamaz (11.)–Tiszavasvári (4.): Nagy pálya, jó pálya, játszó csapatok, így a helyzetkihasználás lesz a döntő. 
Apagy (9.)–Geszteréd (12.): Itthon csak a győzelem az elfogadható, azonban nem szabad félvállról venni a mérkőzést, mert abból még sosem jöttünk ki jól. 
Nyírlugos (7.)–Kótaj (1.): Érdekes mérkőzés lesz, a hazaiak menetelése nem semmi. Ezért nem lesz egyszerű dolga a Kótajnak, meg fognak szenvedni a pontokért. 
A Levelek és a Nagykálló szabadnapos.
Nyírerdő csoport
Tippel: Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője
Záhony (8.)–Fényeslitke (10.): A Záhony mindent meg fog tenni, hogy otthon tartsa a három pontot, de ez nem lesz egyszerű.
Tuzsér (11.)–Újdombrád (1.): A Tuzsérnak nem megy tavasszal, így a listavezető elviszi a három pontot. 
Gyulaháza (7.)–Szabolcsveresmart (12.): Győzzön a jobbik. Bízom a pontszerzésben.
Ajak (4.)–Vaja (3.): Két jól felkészített csapat találkozóján el tudok képzelni egy döntetlent.
Gergelyiugornya (2.)–Ladányi TC (5.): Ha az Ugornya nem szedi össze magát, akkor a vendégek lehet gazdagabbak három ponttal.
Baktalórántháza (9.)–Nyírkarász (13.): A tabellán csak négy hely választja el a két csapatot, de a hazaiak több mint kétszer annyi pontot gyűjtöttek ellenfelüknél, így nálam ez fix egyes.
A Pátroha szabadnapos.
Gémtech csoport
Tippel: Volkán Roland, a Csengersima edzője.
Szatmárcseke (11.)–Kocsord (7.): Szatmárcsekének szurkolok, tekintettel az ott eltöltött idők emlékére. De nem lesz könnyű dolga. A Kocsord jó felállásban elhozhatja a pontokat.
Nagydobos (8.)–Ópályi (10.): Doboson marad a 3 pont.
Vámosoroszi (2.)–Őr (13.): Elég egyoldalúnak ígérkezik a mérkőzés a hazaiak javára. Meglepne, ha nem így lenne.
Sonkád (9.)–Milota (12.): Nehéz erre tippelni a pillanatnyi forma fog dönteni, de kétesélyes a mérkőzés, mivel nem lesz döntetlen abban biztos vagyok.
Nyírvasvári (3.)–Csengersima (1.): Fegyelmezetten jól játszó és szervezett csapathoz megyünk, ráadásul a hazai pálya is rátesz egy lapáttal, de három pontért megyünk.
Fehérgyarmat (4.)–Encsencs (5.): Encsencs jó csapat, különösen az idei szezonban remekel, viszont Fehérgyarmat is jó formában van, hiszen az elmúlt fordulókban sorra hozta az eredményeket. Jó meccs lesz ez biztos, szívesen megnézném. A hazaiak esélyesebbek.
A Tisztaberek szabadnapos.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában