Kosárlabda, NYÍKSE

2023.04.19. 11:52

Már az első negyedben eldőlt

Kikapott a NYÍKSE az alsóházi rájátszás első mérkőzésén.

Tisza Bálint (3) hasznosan szállt be a padról.

Fotó: Klub

A hazai Bonyhád sok hiányzóval, foghíjas kerettel állt ki a NYÍKSE-Szegfű Bútor elleni alsóházi párharc első összecsapására az NB I./ B zöld csoportjának rájátszásában. Mindezek ellenére a Tolna vármegyei egylet már az első negyedben eldöntötte a mérkőzést.

Hamar eldőlt a mérkőzés

Asztalos István és Joseph Prophet próbálta ugyan tartani a lelket a vendég csapatban, sőt a padról Tisza Bálint is jól szállt be, ám ez csak arra volt elegendő, hogy az utolsó tíz percben kozmetikázzák az eredményt.

– Gratulálok a hazai csapatnak. Gyorsabbak, erősebbek voltak, jobban harcoltak – mondta el a mérkőzés után Brane Savic, a nyírségiek vezetőedzője. – Tudtuk, hogy ez lesz a legfontosabb mérkőzés, készültünk egész héten, hogy fizikálisan ott legyünk a pályán, ezzel az eredménnyel azonban csak egy csapat lehet elégedett.

A Bonyhád elleni két győzelemig tartó sorozat következő találkozóját pénteken játsszák, a párharc győztese a kilencedik-tizedik helyért folytathatja, míg a vesztes a kiesés elkerüléséért küzdhet.

Kosárlabda, NB I./A zöld csoport, alsóházi rájátszás
Bonyhád–NYÍKSE-Szegfű Bútor 87–73 (24–15, 19–12, 27–22, 17–24)
Bonyhád, Városi Sportcsarnok, NYÍKSE: Prophet 12, Gáspár 11/3, Asztalos 7, Végső 2, Földesi -. Csere: Cvijin 11/3, Kurucz 10/6, Skorcov 4, Tisza 14/9, Vida 2, Verba -, Szilasi -. Vezetőedző: Brane Savic.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában