Kézilabda

2023.04.07. 15:04

Nem tréfáltak, kézilabdáztak

Április első hétvégéjén sem tétlenkedtek vármegyénk fiatal kézilabdázói, és a bolondok napjára sem voltak egy szikrányit sem tekintettel. Nem tréfáltak, komolyan vették a mérkőzéseket, ahogy azt egy kézilabdázónak illik.

 

 

Április 1. szombat

LU-14 Mátészalka

Eredmények:

SZUSE - Mátészalka 17-13

Hajdúszoboszló - Hajduböszörmény 28-19

Csenger - SZUSE 22-15

Hajdúböszörmény - Debreceni SI 19-28

Hajdúnánás - Hajdúszoboszló 13-24

Debreceni SI - Csenger 21-23

Mátészalka - Hajdúnánás 11-22

A mátészalkai sportcsarnok újra megnyitotta kapuit a hazai közönség előtt. Kissé hűvös csarnokban a lányok szemében izzott a győzni akarás, ennek megfelelően küzdelmes mérkőzések voltak. A mezőnyből kiemelkedett a Csenger, mind egyénileg, mind csapatként – foglalta össze a játéknap tapasztalatait Mócsán Katalin versenybíró.

 

 

LU-12 Kisvárda

A megyebeli csapatok randevúja szoros meccseket ugyan nem hozott, de minden együttes pozitív benyomásokkal távozhatott. A lányok láthatóan minden jó megmozdulásnak, gólnak örültek, az eredmény valóban másodlagos volt. Az edzők munkája, hozzáállása példaértékű volt, minden pillanatban javítani, biztatni igyekeztek csapatukat, a rossz megoldások után is a nevelő szavak hangzottak el – értékelt Nagy László versenybíró.

 

 

FU-12 Tiszavasvári

A tiszavasvári Városi Sportcsarnokban lejátszott fiú U-12-es mérkőzéseken alapvetően papírforma eredmények születtek, de láthattunk szoros összecsapásokat is, mint például a Dombrádi Mobil DSE meccsei – summázott Bereczki Andrea versenybíró.

Eredmények:

Kisvárdai KC - Tiszavasvári SE 23-13

Nyíregyházi SN - Dombrádi Mobil DSE 15-15

Enjoy Robotics Fehérgyarmat - Kisvárdai KC 13-30

Dombrádi Mobil DSE - DVTK 22-20

Tiszavasvári SE - Enjoy Robotics Fehérgyarmat 19-24

DVTK - Nyíregyházi SN 11-26

 

 

FU-10 Nyíregyháza

Lelkes gyermekek igyekeztek megmutatni a megjelent szülőknek és edzőiknek a tanultakat, ami egyre jobban sikerült is nekik. Dicséretes akarással és szenvedéllyel kézilabdáztak. Jó pihenést kívánunk nekik a tavaszi szünetben, s találkozzunk újult erővel az ünnepek után. Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok minden kézilabda szeretőnek! – mondta Hostisóczki Tamás versenybíró.

Résztvevő csapatok:

Szivacs KC I., Szivacs KC II., Marso TCE – Rejtett Kincsek Nyírtura, Újfehértói KSZSE, Vitka SE, Kisvárda KC, Balkányi ISE, Mátészalkai MTK, Enjoy Robotics FVSE, Nyírbátori SC

 

 

Április 2. vasárnap

LU-14 Kisvárda

 

 

LU-10 Nyírpazony

Nemcsak a húszéveseké a világ, fele annyi idősen is meghódítják a kézilabda pályát, olykor olyan gyorsasággal, hogy alig lehet őket követni. Na ilyen volt április 2-án vasárnap az U-10-es lány kézilabdázók nyírpazonyi versenynapja. Nagy küzdelmek, lelkes játékosok jellemezték a fordulót. Igazán büszke szülök izgulhattak a szurkolókkal – fogalmazta meg személyes tapasztalatait VeressMárk versenybíró.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában