Vármegyei labdarúgás

2023.04.18. 15:42

Szerdán nyolc vármegyei csapatunk kupázik

Ugornyán lép pályára a vármegyei I. osztály listavezetője, az Újfehértó

Angyal Norberték (balra) Gergelyiugornyán lépnek pályára

Fotó: Pusztai Sándor

A Magyar Kupa megyei selejtezőjeként is funkcionáló 2022-23-as Megyei Kupa 3. fordulójának mérkőzéseit rendezik szerdán vármegyénkben. A legjobb négy közé jutásért kiírt párharcok érdekessége, hogy a megyei élvonalbeli csapatok elkerülték egymást, valamennyien másodosztályú ellenféllel játszanak. Mivel az országos főtáblán hat egyesület képviselheti szűkebb régiónkat, így a győztesek automatikusan kvalifikálják magukat oda.
A továbbjutás egy mérkőzésen dől el: ha a kilencven perc után döntetlen az állás, akkor az alacsonyabb osztályú egyesület jut tovább.
A nyolc egyesületnek április 19-én nem ér véget a kupaküzdelem, hiszen a negyeddöntő győztesei majd a Megyei Kupa döntőért, míg a vesztesek a főtáblára jutásért mérkőznek még meg egymással.

Magyar Kupa: megyei selejtező, 3. forduló

Április 19., szerda (kezdés: 17 óra): Gergelyiugornya–Újfehértó, Csengersima–Nagyecsed, Gyulaháza–Ibrány, Biri–Tarpa (Kálmánházán)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában