Aqua SE

2023.04.28. 10:43

Tiszadobi kirándulás az AQUA SE és az UVSE együttműködésében - fotókkal

A Nyíregyházi Ridens Gimnázium, Szakgimnázium, Szakiskola és Kollégium közösségépítő napján, április 26-án két osztály részére osztálykirándulást szervezett az Aqua SE és az UVSE összefogásával. A kiránduláson közel 100 tanuló és több pedagógus látogathatott el tiszadobi Andrássy Kastélyba.

Két busszal érkeztek a kastélyba, ahol első feladatként a diákok, csoportokat alkotva, rövid történelmi áttekintés után egy kvízzel mérték össze tudásukat. Ezt követően a húsvéti hagyományokat követve tojáskereső versenyben kellett minél több tojást megtalálniuk a festői szépségű kastély területén. A keresés során bejárták az egész parkot, ami nagyon nagy élmény volt mindenki számára. Végigkutatták a gyönyörű labirintust, gyönyörködhettek a Tisza holtágában és remekül szórakoztak a játszótéren. A napot egy bőséges és ízletes ebéddel fejezték be. Ebéd után még egy kis időt tölthettek a parkosított udvaron, majd búcsút intve hazafelé vették az irányt Nyíregyházára. A nap végére mindenki kellemesen elfáradt és élményekkel telve tért vissza mosolygósan az iskolába.
– Ezzel a kirándulással feltöltődhettünk a tanév hátralévő részére és megújult erővel folytathattuk a munkát. Különösen nagy élmény volt ez tanulóinknak, hiszen hátrányos és halmozottan hátrányos szociális hátterük miatt, nagyon kevesen tudnak eljutni hasonló helyekre, hacsak nem kapnak ilyen nagylelkű segítséget – fejezte ki örömét Fekete Marianna Sarolta intézményvezető asszony.
Szakács Roland az Aqua SE elnöke boldogan számolt be arról, hogy az UVSE azonnal partner volt, ezzel is megerősítve a két klub szoros együttműködését.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában