Labdarúgás, vármegyei II. osztály

2023.05.19. 09:33

"Ettől tisztább nem is lehetnek a feladatunk, győzelem esetén aranyvasárnap..."

Hétvégén a 24. fordulóját rendezik a vármegyei másodosztályú labdarúgó-bajnokságnak. Szabó Zoltánt (Tiszavasvári), Balla Jánost (Újdombrád) és Bíró Zsoltot (Encsencs) kértünk meg arra, hogy tippelje meg a mérkőzések végkimenetelét.

Labdarúgás: vármegyei II. osztály, tippelő
Pannónia Zrt. csoport
Tippel: Szabó Zoltán, a Tiszavasvári edzője.
Tiszalök (5.)–Szakoly (3.): Az őszi forduló (3-7) után a Szakoly revansot lehet, de ehhez lesz pár szava a tiszalöki srácoknak is.
Kótaj (1.)–Tiszavasvári (4.): Nekünk különösebben nincs veszteni valónk, annál több a Kótajnak. 
Geszteréd (12.)–Levelek (8.): A Levelek begyűjti a három pontot, vagy nem… 
Nyírlugos (7.)–Nagykálló (2.): A Nyírlugos tört már borsot sok csapat orra alá, de most nem lesz egyszerű dolga.
Apagy (6.)–Rakamaz (11.): A parádést tavaszt futó Apagy nem hiszem, hogy engedi kiénekelni a sajtot a szájából.
A Szakoly és a Biri szabadnapos. 
Nyírerdő csoport
Tippel: Balla János, az Újdombrád edzője.
Tuzsér (10.)–Gyulaháza (6.): A Gyulaháza a tavaszi szezonban nem szerepel rosszul, de Tuzséron nem egyszerű pontot szerezni senkinek sem.
Nyírkarász (12.)–Szabolcsveresmart (13.): Mindkét csapat ezer sebből vérzik. Hogy mi lesz a vége, azt talán a jósok sem tudnák megmondani.
Ladányi TC (9.)–Vaja (3.): A Mezőladány hazai pályán szokott meglepetéseket okozni, de most a Vaját esélyesebbnek tartom.
Újdombrád (1.)–Ajak (4.): Ettől tisztább nem is lehetnek a feladatunk, győzelem esetén aranyvasárnap, minden más esetben mégy gyúrhatunk az utolsó bajnokira.
Baktalórántháza (8.)–Pátroha (5.): Mindkét gárdával parázs meccset játszottunk, ha ugyanazt a formájukat hozzák, abból jó kis mérkőzés kerekedhet ki. Véleményem szerint a Bakta otthon tartja a három pontot.
Gergelyiugornya (2.)–Záhony (7.): Szívem szerint záhonyi pontszerzést várnék, de a realitás ugornyai győzelmet sejtet, hogy megmaradjon az utolsó esélyük az első helyhez.
A Fényeslitke szabadnapos.
Gémtech csoport
Tippel: Bíró Zsolt, az Encsencs edzője.
Szatmárcseke (12.)–Nagydobos (8.): Mindkét csapat megfogyatkozott a szezon végére. Döntetlen szagú mérkőzésen a Dobost tartom esélyesebbnek. 
Encsencs (4.)–Őr (13.): Számunkra csak a három pont megszerzése lehet a cél. Mindenképpen győzelmet várom a csapattól a szezon utolsó hazai mérkőzésén.
Ópályi (11.)–Sonkád (9.): Ópályiban nagyon sok barátom, ezért nekik is fogok szurkolni, hogy az utolsó hazai meccsüket tudják húzni. Hazai győzelmet várok.
Kocsord (7.)–Tisztaberek (5.): Két egyforma képességű csapat találkozik, amelyik csatájából az fog nyerni, amelyik többjátékost tud csatasorba állítani.
Fehérgyarmat (6.)–Milota (10.): A Gyarmat még esélyes a dobogóra, ezért úgy érzem, hogy otthon tartja a három pontot. 
Nyírvasvári (3.)–Vámosoroszi (2.): A Vasvárit otthon nehéz legyőzni, de nekünk sikerült, remélem, hogy az Oroszinak is menni fog. Vendéggyőzelmet várok.
A Csengersima szabadnapos.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában