Labdarúgás NB III, Sényő-Carnifex FC

2023.05.14. 13:32

Kétszer egyenlített, aztán győzött a Sényő

Lizák Bence szerezte a Sényő második gólját

Fotó: KM-archív/Gazdag Mihály

A Sényő-Carnifex FC vasárnap délelőtt fogadta a Diósgyőr másodikszámú együttesét az NB III Keleti csoportjának 37. fordulójában. A fordulatos, változatos mérkőzésen a hazaiak kétszer egyenlítettek, majd Kapacina Valer a győztes találatot is megszerezet. 

NB III., Keleti csoport, 37. forduló
Sényő-Carnifex FC–DVTK II. 3–2 (0–1)
Sényő, v.: Németh. Sényő: Szondi – Klepács, Fenyőfalvi (Jócsák, a szünetben), Erdei, Kapacina K., Farkas, Lizák (Toldi, 71.), Schmidt, Nagy (Márton, a szünetben), Kapacina V. (Sztanó, 81.) Vámos (Sógor, 91.p.). Edzők: Imrő László, Fiumei Viktor. DVTK II.: Németh – Balázsi (Peisser, 83.), Oláh, Bencsik, Benkő, Demeter (Paizs, 68.), Hetyei (Kollár, 83.), Balázs (Horváth, 79.), Mrva, Ivánka, Ferencsik. Edző: Vincze Richárd. Gól: Vámos, Lizák, Kapacina V., illetve Hetyei, Benkő
Imrő László: – Fordulatos, jó mérkőzést játszottunk a Diósgyőr tartalékjai ellen. Két olyan csapat találkozott, amely nagy bajba már nem kerülhet, ezért sok helyzet alakult ki és sok gól is született. Örülök, hogy közönségszórakoztató mérkőzésen sikerült itthon tartanunk a három pontot. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában