Vízilabda, AQUA SE

2023.07.03. 11:47

Sikeresen zárták a 2022-2023-as idényt

Díjazták az AQUA SE legjobb sportolóit.

Elismerésben részesültek a legjobbak.

Fotó: AQUA SE

A bajnokság befejezését követően, hagyományainak megfelelően, megtartotta évértékelő családi napját az AQUA SE. A helyszín a Szabolcs-Szatmár Bereg Vármegyei Vadászkamara székhelyének parkosított területe volt.

A jó hangulat adva volt

– A vadászkamarával nagyon szoros, jó partneri kacsolatot ápolunk. Évközben itt tartjuk meg heti rendszerességgel a csapatépítő foglalkozásainkat – kezdte tájékoztatását Szakács Roland az egyesület elnöke.

Minden korosztályban díjazták a legjobb sportolókat, egészen a kicsi úszóktól, a vízilabdásokon keresztül a felnőtt úszókig. Az AQUA SE elbúcsúzott Pettendi Dávid és Pelle György kettősétől, akik Budapesten folytatják egyetemi tanulmányaikat és a továbbiakban ott vízilabdáznak majd. Az egész napos családi nap jó hangulatához, a főzőverseny keretein belül elkészült finomságok adták meg az alaphangot. A legkisebbeket ugrálóvár, arcfestők és habparty várta. A közel 250 fős társaság a nap zárásaként közösen fogyasztotta el az AQUA-tortát.

– Egy öthetes nyári táborral folytatjuk a nyarat, majd augusztus elsejétől kezdődik az alapozás. Nyári tornán veszünk részt Szentesen, miközben izgatottan várjuk a sorsolást, hogy csapataink a 2023-2024-es bajnokságban kikkel és hol fognak játszani. Ősszel egy leány csapatot is indítunk az országos bajnokságban, ami újabb mérföldkő az egyesület életében – zárta összefoglalóját Szakács Roland. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában