Úszás

2023.07.18. 10:46

Vásárhelyi remekelt a vásárhelyi versenyen

A nyíregyházi úszók eredményesen versenyeztek a Regionális Delfin Úszó Bajnokságon.

A nyíregyházi úszók és felkészítőik

Forrás: NYSC

Július 15-16.-án Hódmezővásárhely adott otthont a Regionális Delfin Úszó Bajnokságnak, amelyen 22 egyesület 176 úszója vett részt. A Nyíregyházi Sportcentrumot 12 fiatal úszó képviselte a viadalon.

Az első nap nem telt eseménytelenül a gyerekek nagyon jó időket úsztak és ez az érmekben is megmutatkozott, már ekkor 3 arany, 5 ezüst és 3 bronz volt az NYSC termése. A nyíregyháziak vasárnap a tikkasztó meleg ellenére is rá tudtak tenni még egy lapáttal, így lehullott az éremeső. A sportcentrum úszói két nap alatt összesen 7 aranyat, 17 ezüstöt és 8 bronzérmet szereztek. Az összesített pontversenyben az Észak-Alföldi régióban a Debreceni Sportcentrum mögött a 2. helyen végeztek a mieink!

A csapat legeredményesebb úszója Vásárhelyi Dóra, aki egyedül 6 arannyal (50 hát, 200 hát, 50 mell, 100 mell, 200 mell, 200 vegyes) és 5 ezüsttel járult hozzá a sikerekhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában