Röplabda, Fatum-Nyíregyháza

2023.08.30. 10:14

Készen kell állni a Challenge Kupa meccsre

A Challenge-kupában érdekelt nyírségiek október 11-én játszanak a spanyol FP PRO Voley Andalucia otthonában.

Tomás Varga ad éppen utasításokat a játékosainak.

Fotó: Fatum Nyíregyháza

Nő a terhelés, folyamatosan készül a Fatum Nyíregyháza a bajnoki rajtra. Bár egyre gyakrabban kerül elő a labda az edzéseken, a játékosok nem lélegezhetnek fel az erősítő tréningek után.

– Alakul a csapat, amit elterveztünk, azt sikerült megvalósítani az edzéseken. Most jön az a része a felkészülésnek, amikor már kifejezetten röplabdás feladatok jönnek. Minden héten növeljük a terhelést, szeretném, ha a Challenge Kupa meccsre teljesen készen lennénk. Szépen, fokozatosan rakjuk össze a dolgokat – mondta el a minap Tomás Varga vezetőedző.

A magyar válogatott színeiben az Eb-n szereplő Lászlop Alexandra és Tóth Fruzsina ugyan kapott pár nap pihenőt, a lányok azonban nem nagyon bírták a társak nélkül.

– Hétfőn már jöttek a lányok, azt mondták, hiányzott nekik az a légkör, ami a klubnál van. Nagyon örültem, hogy játszottak a válogatottban, mivel ez nekünk is fontos visszacsatolás, hogy jó munkát végzünk, felkészítjük a játékosokat arra, hogy a nemzeti csapatot erősítsék. Ezért is szeretnénk minél több fiatal játékossal foglalkozni – tette hozzá a Fatum trénere. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában