Labdarúgás, Kisvárda Master Good

2023.09.11. 10:15

Gólpassz a válogatottban

Driton Camaj és Mario Ilievszki is érdekelt volt hazája nemzeti csapatában.

Driton Camaj gólpassza sokat ért.

Fotó: FAM

A magyar válogatott szabadnapos volt az Európa-bajnoki selejtezők vasárnapi játéknapján, és a Puskás Arénában 1–1-es döntetlent játszott barátságos mérkőzésen a csehekkel.

Jó cserének bizonyult

A mieinkkel egy csoportban szereplő Montenegró ellenben pályára lépett, soraiban a kisvárdai támadóval, Driton Camajjal, aki a 76. percben csereként szállt be a Bulgária elleni hazai, podgoricai mérkőzésen. Ekkor 1–0-ra vezetett Montenegró, amely emberhátrányba került, és a bolgárok tizenegyest is hibáztak. A 79. percben egyenlítettek a vendégek, ám a vendéglátó a 96. percben kicsikarta a győztes gólt – Camaj beadásából az ugyancsak csereként beállt Sztefan Jovetics fejelt a hálóba. A montenegrói válogatott másik kisvárdai játékosa, a kapus Danijel Petkovics nem jutott lehetőséghez.

Mindeközben győzelemmel kezdte az U21-es Európa-bajnoki selejtezősorozatot az északmacedón korosztályos válogatott, amelynek csapatkapitánya szokás szerint az ugyancsak kisvárdai, Mario Ilievszki volt a péntek esti mérkőzésen. A macedónok nem is akármilyen sikert értek el, hiszen Jönköpingben, tehát idegenben múlták felül az utánpótlásszinten mindig erős svédeket. Észak-Macedónia 1–0-ra nyert egy a második percben szerzett góllal, Ilievszki pedig a kezdőcsapat tagjaként hatvan percet töltött a pályán. Marióék legközelebb kedden lépnek pályára, akkor is erős ellenféllel, a hollandokkal szemben, akiket Szkopjében fogadnak. 

A Kisvárda Master Good programja a válogatott szünetet követően a Magyar Kupában folytatódik, melynek harmadik fordulójában a Pilisi LK ellen lépnek pályára, amely mérkőzést a Ferencváros elleni, idegenbeli bajnoki követi. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában