Labdarúgás

2023.09.03. 18:41

„ ... nekünk folyamatosan szórják a lapokat pedig egyáltalán nem vagyunk durva csapat.”

A Nyír-Wetland vármegyei I. osztályú bajnokságban három mérkőzést játszottak vasárnap.

Szon.hu

Fotó: Illusztráció: Pixabay

Nagykálló–Csenger 0–0
Nagykálló, v.: Hegedűs. Nagykálló: Budaházi – Mondok, Homann P., Marozsán M., Sipos (Anda), Haller (Lakatos J.), Simon, Baráz, Marozsán Zs., Marinka. Edző: Homann Richárd. Csenger: Sass – Nagy, Csorvási, Jónás (Popovics), Antal, Peterman, Nyéki, Osváth, Gaál, Szedlacsek, Barcsay. Edző: Juhász Ferenc.
Homann Richárd: – Küzdelmes mérkőzésen reális eredmény született.
Juhász Ferenc: – Mindkét csapat győzelemre játszott, helyzetek voltak itt is, ott is. Úgy érzem, hogy itt hagytunk Nagykállóban két pontot, mert közelebb álltunk a győzelemhez.
Kállósemjén–Vásárosnamény 4–1 (2–0)
Kállósemjén, v.: Kosztyu. Kállósemjén: Ovszijenko – Törtei (Gyulai), Hamza, Danó (Ferencz), Jónucz, Vass (Szabó), Fodor, Pekk, Lakatos, Gömze (Bodná), Hegedűs. Játékos-edző: Vologyimor Ovszijenko. Vásárosnamény: Kardos – Géci, Czene, Berec (Újvári), Zán (Deskó), Kopor, Kozma (Deák), Barta (Varga), Balogh, Illés, Orosz. Edző: Bardi Gábor.
Gól: Gömze 2, Hamza, Tóth, illetve Illés. Ifi: 2–4.
Vologyimir Ovszijenko: – Elég álmosan kezdtük a mérkőzést, a két rúgott gól azonban meghozta az ihletet. A második félidőben is domináltuk a mérkőzést, sok helyzetet dolgoztunk ki, amelyekből kettőt sikerült gólra váltani. További sok sikert a Naménynak. Megyünk tovább.
Bardi Gábor: – Gratulálok a Semjénnek, további sok sikert kívánok nekik.
Újfehértó–Nyírbéltek 4–0 (2–0)
Újfehértó, v.: Varga F. Újfehértó: Nagy M. – Csáki, Simon, Mezei (Szilágyi), Angyal (Urr), Barnucz, Pallai, Daróczi, Miterkó (Kis), Nagy D., Benke (Barta). Edző: Piskóti Zsolt. Nyírbéltek: Ritli – Ricsei (Boldizsár G.), Sidibe, Boldizsár E., Nemes, Vass (Kevert), Fischer, Varga, Mányi, Hevele (Lisbao), Tóth. Edző: Mirgai László.
Gól: Nagy 2 (egyiket 11-esből), Angyal, Benke. 
Piskóti Zsolt: – Gratulálok a csapatnak, mert most játszottunk a legjobban. Fegyelmezetten masszívan védekezett az ellenfél, ennek ellenére is rengeteg minőségi helyzetet sikerült kidolgozni. Külön öröm mindig, ha kapott gól nélkül sikerül lehozni a mérkőzést. Hetek óta érik már bennem és nem csak a mostani meccs játékvezetőinek célzom ezt, de nem tudom egyszerűen megérteni azt, hogy nekünk folyamatosan szórják a lapokat pedig egyáltalán nem vagyunk durva csapat. Nem azt mondom, hogy nekünk nézzék el ha szabálytalanok vagyunk csak azt, hogy egyenlően ítéljék meg ezeket a helyzeteket és ne mérlegeljenek.
Mirgai László: – Jobb csapattól kaptunk ki, volt most ennyi kettőnk között. Ha nem véd így a kapusunk, lehetett volna több is. Amíg nem tanulunk meg fegyelmezetten, koncentráltan, agresszíven játszani, addig sok sikerben nem lesz részünk.
A bajnokság állása
1. Kállósemjén 4 4 - - 15-2 12
2. Kemecse 4 4 - - 17-7 12
3. Mándok 4 3 - 1 8-2 9
4. Tarpa 4 3 - 1 9-4 9
5. Újfehértó 4 2 2 - 11-4 8
6. Mátészalka 4 2 1 1 8-5 7
7. Vásárosnamény 4 2 1 1 6-6 7
8. Nyírbátor 4 2 1 1 5-6 7
9. Nyíregyháza II. 4 1 - 3 7-8 3
10. Nagyecsed 3 1 - 2 4-5 3
11. Nyírbéltek 4 1 - 3 5-12 3
12. Ibrány 4 1 - 3 3-12 3

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában