Kézilabda

2023.10.12. 18:06

A Kisvárda játékosa négyet vágott Norvégiának – video

Szon.hu

Juhász Gréta akció közben

Fotó: Ihász Martin

A magyar női kézilabda-válogatott szerdán az Euró-kupa első fordulójában Norvégiát fogadta Debrecenben. A mérkőzésen pályára lépett a Kisvárda Master Good SE játékosa, Juhász Gréta is. A fiatal balátlövő az első félidő huszadik percében váltotta Kuczora Csengét és ő dobta válogatottunk 15. gólját, amellyel átvettük a vezetés. Fordulás után kétszer is pályára küldte Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány, az 51. percben megszerezte önmaga második, a csapat 27. gólját, majd az 56. perben ismét eredményes volt. Ezzel azonban nem volt vége, az ő találatával alakult ki a végeredmény. Norvégia hétgólos győzelmet aratott (31–38). A találkozó után Golovin Valagyimir dicsérte a játékost, aki maga is megszólalt. Nézze meg a videot itt.
Szintén szerdán Szlovénia Lettországot fogadta az Európa-bajnoki selejtezősorozat első mérkőzésén. A ljubljanai találkozót magabiztosan nyerték meg a hazaiak (51–13). Dragan Adzsics szövetségi kapitány a második félidőben küldte pályára a Kisvárda játékosát, Novak Erint, aki két akciógólja mellett hetesből volt eredményes és többször remekül szolgálta ki társait. Szlovénia vasárnap Olaszország ellen folytatja a sorozatot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában