Futsal

2023.10.20. 20:44

Állva halt meg a Nyírbátor Szombathelyen

Csoma Alpárék a Haladás vendégei voltak.

Szon.hu

Az A’Studió Futsal Nyíregyházával ellentétben a bajnokság kilencedik fordulójában pénteken a Nyírbátornak idegenben volt jelenése, Csoma Alpárék a Haladás vendégei voltak. A találkozón gyorsan kétgólos előnybe került a házigazda, a játékrész hajrájában szépíthetett volna a Nyírbátor, de Szabó Steven büntetőjét hárította Alasztics. Fordulás után egy, egy gól esett mindkét oldalon, így megmaradt a hazaiak első félidei előnye. Nagyot küzdött a vendéggárda és nem kell szégyenkeznie a vereség miatt.

Haladás–Nyírbátor 3–1 (2–0)
Szombathely, v.: Zimonyi, Apkó. Haladás: Alasztics – De Souza, Sípos, Vatamanius-Bartha, Cassemiro. Csere: Gyimesi, Szalmás, Knizs, Hajmási, Dróth, Körmendy, Fehér, Vas, Rutai. Vezetőedző: Ferraz Conde Felipe. Nyírbátor: Vincze – Bartha, Sánta, Csorvási, Csoma. Csere: Dobi, Szabó, Hadházi, Orosz, Szucsányi. Vezetőedző: Elek Gergő. Gól: Szalmás (5.), Dróth (6.), Vatamanius-Bartha (36.), illetve Sánta (40.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában