Labdarúgás

2023.10.26. 09:21

Az öregfiúk is labdába rúgtak

Szon.hu

Szeptemberhez hasonlóan október hónapban is két tornát rendeztek az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Igazgatóság által szervezett öregfiúk bajnokságban.
A szeptemberi nyírbátori és tiszavasvári rendezvények után, ebben a hónapban előbb Nyírvasváriban, majd múlt hétvégén Sényőn találkoztak egymással a résztvevő csapatok.
A negyven év feletti sportemberek részére kiírt tornarendszerű keresztpályás pontvadászatba idén is hat egyesület adta le a nevezését. A csapatok általában kéthetente szombatonként mérkőzni egymással úgy, hogy öt egyesület találkozik egymással az adott helyszínen – azaz egy mindig szabadnapos. Négy forduló után az élen az Újfehértó áll, a Nyírmeggyes és Sényő csapatait megelőzve.

A pontvadászat állása: 1. Újfehértó SE 29 pont (12 meccs), 2. Nyírmeggyes SK 28 pont (16 meccs), 3. Sényő-Carnifex FC 23 pont (12 meccs), 4. Nyírbátori LSE 20 pont (12 meccs) 5. Tiszavasvári SK 15 pont (16 meccs), 6. Sonkád SE 0 pont (12 meccs)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában