Kézilabda NB II

2023.10.06. 13:51

Meglepetéscsapatok nyírbátori találkozója

Első pontjaira hajt az Újfehértó KSZSE és a Tiszavasvári is.

Szon.hu

Fotó: Pusztai Sándor

Hétvégén mindkét nemnél folytatódik a pontvadászat az NB II. C csoportjában. Hölgyeknél a Vitka SE kezdi a programot, Németh Tibor együttese szombaton a Debrecen U21-eseinek a vendége lesz. A cívisvárosiak az előző évekhez képest halványabban muzsikálnak, így nem elképzelhetetlen a vendégsiker. Másnap a Mátészalka az Ungvárt látja vendégül. A kárpátaljai gárda eddig ellenállhatatlan, mind a négy mérkőzését magabiztos különbséggel nyerte meg, alaposan össze kell kapniuk magukat a hazaiaknak, ha meg szeretnék nehezíteni a dolgukat. Szintén ezen a napon az Újfehértó KSZSE Hajdúböszörményben vizitál. Egyik alakulat sem brillírozik eddig, bízunk benne, hogy Kelemen Gréta együttese megszerzi első pontjait.

Ami a férfiakat illeti, az összes mérkőzést szombaton rendezik. A Kisvárda a Vitka SE-hez hasonlóan Debrecenben lép pályára, Csendes Ádámék a DEAC II. vendégei lesznek. Az idény két meglepetéscsapata találkozik Nyírbátorban. Míg a hazaiak azzal okoztak meglepetést, hogy egyaránt kikaptak a Hajdúszoboszlótól és a Hajdúböszörménytől, addig a vendégek Balmazújváros azzal, hogy mindhárom eddig találkozóját behúzta. Reméljük, hogy Falcsik Miklós gárdája a bajnoki szünetben rendezte sorait és kiköszörüli az eddigi csorbát. A nap zárásaként a Tiszavasvári hazai környezetben játszik a Hajdúszoboszlóval. A Szűcs Balázzsal és Pánczél Zoltánnal megerősített vendégek a találkozó esélyesei a pont nélkül álló házigazdákkal szemben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában