Röplabda, Magyar Kupa

2023.10.30. 13:21

Veszprémben kupáznak

Tomás Varga magabiztos továbbjutást vár csapatától.

Szon.hu

Fotó: Dodó Ferenc

Nem lassított a Fatum-Nyíregyháza, folytatta remek szereplését az Extraligában, Tomás Varga együttese szombaton a 3:1-re legyőzte a balatonfüredi Szent Benedek Röplabda Akadémiát és ezzel a címvédő Óbuda Vasassal egyetemben továbbra is hibátlanul menetel a bajnokságban. A találkozón ezúttal is Nina Kocics nyújtott extrát, a szerb légiós 29 ponttal, köztük két ásszal járul hozzá a sikerhez.
– Jó ritmusban kezdtünk, és hittünk magunkban. Agresszívan nyitottunk, de a harmadik szettben volt néhány taktikai hiba, amivel felhoztuk ellenfelünket. Szerencsére a negyedik játszmára ezt sikerült kijavítani, így megnyertük a találkozót – értékelte a találkozót a nyíregyháziak trénere.
Nem jutott azonban sok pihenő a csapatnak, kedden a Magyar Kupában az NB I.-es Vehir-VESC vendégeként lépnek pályára. A veszprémi egyetemi csapat a mieinkhez hasonlóan három győzelemmel kezdte a bajnokságot. 
– Egyértelmű továbbjutást várok a csapattól – szögezte le határozottan Tomás Varga. – Nem vesszük azonban őket félvállról, mert számukra ez a szezon mérkőzése, ezért úgy vélem, hogy kettőzött erővel készülnek ellenünk. Maximális koncentrációval kell tehát pályára lépnünk, tudjuk, hogy mit kell ellenük játszanunk, szeretnénk kihasználni azokat a lehetőségeinket, amelyek a rendelkezésünkre állnak – tette még hozzá.
A Magyar Kupa-mérkőzéssel sok utazással, újabb erőltetett menet kezdődik a csapat számára, Székesfehérvár után pénteken bajnoki mérkőzésre Kaposvárra utaznak, jövő szerdán pedig Challenge Kupa-mérkőzés vár rájuk Bukarestben. Hazai pályán legközelebb jövő szombaton az UTE ellen játszanak.

A bajnokság állása

forrás: hunvolley.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában