Kézilabda NB II

2023.11.09. 13:19

A nőknél és a férfiaknál is rendeznek vármegyei rangadót

Ellenfélként tér vissza Kisvárdára Türk Ferenc.

Szon.hu

Katona Beátáék (4) Mátészalkára látogatnak

Fotó: Gazdag Mihaly

Hétvégén ismét teljes fordulót rendeznek az NB II. D-csoportjaiban. Hölgyeknél vármegyei derbivel kezdődik a program, szombaton Mátészalkára látogat az Újfehértó KSZSE. A hazaiak az előző körben meglepően nagy különbségű vereséget szenvedtek a Debrecen U21-eseinek vendégeként, míg Kelemen Gréta csapata megszerezte idénybeli első győzelmét és ezzel elmozdultak az utolsó helyről. A papírforma hazai győzelmet ígér. Az immár sereghajtó Eszterházy U21-es alakulata ellen lép pályára a megszokott vasárnap délelőtti időpontban a Vitka SE. Németh Tibor lányai két hete szoros csatában elveszítették a vármegyei rangadót a Mátészalkával szemben, de még így is tartják dobogós pozíciójukat, nagy meglepetés lenne, ha a Heves vármegyeiek meg tudnák szorongatni őket. Az első fordulóban Repák Dóráék tizenhat góllal nyertek Egerben.

A férfiaknál vármegyebeli csapataink közül a Nyírbátor lép először pályára, Falcsik Miklós alakulata Hajdúnánáson vizitál szombaton. A bátori csapat az előző fordulóban kijavította a Tiszavasvári elleni botlását és immár a váratlanul távozott Gubó Alex pótlására érkezett Varga Lászlóval a soraiban magabiztosan hozták el a két pontot Debrecenből. Kellemetlen ellenfél a hajdúsági gárda, de bízzunk a mieinkbe. A hölgyekhez hasonlóan a férfiaknál is összecsap két vármegyei rivális, a hét utolsó napján Kisvárdára látogat a Tiszavasvári SZIKE. A mérkőzés pikantériáját az adja, hogy a vendégek edzője, Türk Ferenc évekig irányította a kisvárdai csapatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában