Röplabda, Extraliga, Fatum-Nyíregyháza

2023.11.24. 11:04

"A végeredmény nem tükrözi a játék képét"

A Fatum teljesítménye mérkőzésről mérkőzésre javul.

Tóth Fruzsina volt a mérkőzés egyik legjobbja

Fotó: Fatum-Nyíregyháza

A Kaposvár és az Újpest ellen elszenvedett bajnoki vereségeket – na meg a Challenge Kupától való búcsút követően a Vasas Óbuda vendégeként sem tudott győzni a Fatum-Nyíregyháza.

– A Vasas évek óta nagyon stabil röplabdát játszik, éppen ez az oka annak, amiért az Óbuda ilyen könnyedén meg tudta nyerni ezt az összecsapást – vélekedett a mérkőzést követően a Fatum csapatkapitánya, Tóth Fruzsina. – Gödörben vagyunk, amiből igyekszünk mihamarabb kimászni. Szerencsére még a szezon első részében járunk, így bőven van lehetőségünk a javításra. Össze kell szednünk magunkat, elsősorban fejben fáradtunk el egy picit. Rendre felépítjük a támadásainkat, de nem tudjuk befejezni azokat, ez az, amin elsődlegesen változtatnunk kell.

Bizakodva tekintenek a jövőbe

– Jó mérkőzést játszottunk, jobban védekeztünk, mint az ellenfelünk, a támadásokban viszont voltak hibáink – értékelt Tomas Varga vezetőedző. – A teljesítményünk mérkőzésről mérkőzésre javul, ez pedig bíztató a jövőre nézve. 3:0 lett a végeredmény, ami véleményem szerint nem tükrözi azt, ami a pályán történt.

A Fatum-Nyíregyháza most fújhat egyet, ugyanis legközelebb december 2-án szombaton lép pályára Székesfehérváron, a MÁV Előre Foxconn vendégeként.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában