Sport

2023.11.27. 15:16

Heti sportmenü: Fehérváron javítana a Fatum

Futsal, röplabda, kosárlabda és NB I.-es labdarúgás szerepel a heti sportprogramban.

Nehéz mérkőzés vár a nyíregyházi röplabdázókra

Fotó: Pusztai Sándor

Az utóbbi napokban több bajnokság is téli pihenőre vonult, az első és másodosztályú együtteseink többsége azonban ezen a héten is pályára lép.

Pénteken két csapatunknak is szoríthatunk. A futsal NB I.-ben a Nyírbátori SC zsinórban elszenvedett négy vereség után próbál meg javítani a mérlegén. Elek Gergő fiainak erre meg is lesz minden lehetősége, ugyanis az utolsó előtti helyen álló PTE-PEAC-ot fogadják. A Fatum-Nyíregyházára is ráférne egy jó eredmény, ám röplabdázóinknak nem lesz könnyű dolga a szezont remekül kezdő, jelenleg negyedik MÁV Előre vendégeként.

A Kisvárda Master Good múlt héten fontos győzelmet aratott, vagyis sikerélmény után várhatja a DVSC elleni folytatást a labdarúgó NB I.-ben – a szabolcsiak továbbra is hazai pályán tehetnek azért, hogy elmozduljanak a kieső zónából. A Hübner Nyíregyháza BS-nek is az a célja, hogy minél előbb elhagyja az utolsó helyet, ehhez fontos lépés lenne szombaton a Cegléd legyőzése.

Heti sportprogram

Péntek
Futsal. NB I.: Nyírbátori SC–PTE-PEAC, Nyírbátor, 19.
Röplabda. Extraliga: MÁV Előre–Fatum-Nyíregyháza, Székesfehérvár, 19.
Szombat
Kosárlabda. NB I/B, Piros-csoport: CKE–Hübner Nyíregyháza BS, Cegléd, 17.
Labdarúgás. NB I.: Kisvárda Master Good–Debreceni VSC, Várkerti Stadion, 19.30.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában