Amerikai foci

2023.11.07. 10:27

Közösen készültek a kassai csapattal

Szon.hu

Nagyon fontos pontjához ért az elmúlt hétvégén a Spartans AFC őszi felkészülése. Az eddig gyakoroltakat ugyanis élesben is kipróbálhatta a szabolcsi amerikaifutball-csapat.
A spártaiak a Cassovia Steelers-t látták vendégül Nyírpazonyban. A szlovák ellenfél nem volt ismeretlen az együttes számára, hiszen tavaly Kassán egy tornán vett részt a Spartans, amelyet meg is nyert. Az elmúlt hétvégén viszont egy közös edzésre invitálta a szabolcsi alakulat a Cassoviát, amelyet mindkét fél pozitív tapasztalatokkal zárhatott. 

 

– Volt alkalmunk kipróbálni a jövő szezonra tervezett újításaink egy részét a labda mindkét oldalán, illetve remek alkalom volt ez a közös edzés arra, hogy az újonc játékosainkat kipróbáljuk éles helyzetben. Az újak közül nagyon szép támadó teljesítménnyel rukkolt elő Erdei István és Csintalan Gergő Dénes, a labda védő oldalán pedig Tamás Áron mutatta meg, hogy mennyit sikerült fejlődnie a tavaszi szezon óta. Összességében egy rendkívül pozitív hangulatú edzésen tudtunk sok fontos dolgot kipróbálni és nagyobb hangsúlyt kaptak a fiataljaink is, így azt mondhatom, hogy eredményes napot zártunk. Idén még lesz néhány edzésünk, ahol továbbra is várjuk az érdeklődőket és csatlakozni vágyókat, majd december elején téli pihenőre vonul csapatunk – értékelte az elvégzett munkát dr. Szépe József csapatvezető.
A spártaiak tehát igyekeznek minél tovább kihasználni a kedvező időjárás adta lehetőséget és addig készülnek, amíg csak lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában