Futsal, NB I., Nyírbátori SC

2023.11.23. 08:07

Nehéz lesz kikászálódni a gödörből

Húzó játékosai hiányában nem mondható, hogy túl jó passzban lenne a Nyírbátor.

Szentes Bíró Tamásra (labdával) sem számíthat a mester.

Fotó: Pusztai Sándor

Sorozatban három vereséget követően egy a felsőházi rájátszás tekintetében igencsak fontos mérkőzéssel folytatódik a Nyírbátori SC szempontjából a futsal NB I. Elek Gergő csapata a kiváló kezdést követően hullámvölgybe került, az elmúlt napokban a Berettyóújfalu (1–3), a Kecskemét (3–5) és az A’Studió Futsal Nyíregyháza (2–8) alakulatával szemben is alulmaradt.

Fontos játékosok hiányoznak

Az Aramis papíron egy gyengébb gárda, ellenben ellenük sem lehet biztosra menni, pláne a két válogatott klasszis, Hadházi Sándor és Szentes Bíró Tamás hiányában.

– Eléggé megnehezíti a dolgunkat, hogy Hadházi Sándor és Szentes Bíró Tamás sem áll a csapat rendelkezésére eltiltás miatt – vezette fel a találkozót Elek Gergő vezetőedző. – Nagyon nehéz lesz ez a mérkőzés, amelyen többet kell vállalnia azoknak a fiataloknak, akik eddig kevesebb szerephez jutottak. Az Aramisnak is sok problémája van, hiszen a személyükben egy sokkal jobb csapatot tisztelhetünk, mint amit a tabellán elfoglalt helyük mutat. Számos olyan vereséget szenvedtek, ami meglepő volt. Igazi hullámvasúton ülnek, viszont ez rólunk nem mondható el, mivel mi gödörben vagyunk. Az említett játékosok hiányában pedig nagyon nehéz lesz innen kikászálódnunk. Szeretnénk legalább egy pontot szerezni Budaörsön, de ez a jelenlegi helyzetünkben komoly feladatnak ígérkezik.

Sűrű a bajnoki menetrend

Ami a bajnokság folytatását illeti, a budaörsi találkozót követően a Pécs, majd a Veszprém látogat Bátorba, majd a 2023-as naptári évet a mester előző csapata, a DEAC vendégeként zárja a klub.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában