Vízilabda, Aqua SE

2023.11.11. 12:05

Nyíregyházi vízilabdás a válogatottban!

Az Aqua Sport Egyesület vízilabdás leányai közül már többen kaptak ilyen lehetőséget korábban, idén ismét felfigyeltek egy tehetséges fiatalra a Vízilabda Szövetség szakemberei. Tomori Gréta az U15 válogatott edzéseire kapott meghívást Bozi Áron szövetségi edzőtől, mely Budapesten a Hajós Alfréd Sportuszodában lesz a Margitszigeten november 17-én.

Tomori Gréta

A tehetséges nyíregyházi sportolóra már több éve felfigyeltek, két éve kettős játékengedéllyel a Tigra ZF Eger női utánpótlás csapatatait is erősíti az Országos Bajnokságban. Mellette az Aqua SE leány csapatában húzóember a regionális bajnokságban, több korosztályban.
– Tehetsége mellett, szorgalma, alázata a sportág iránt példaértékű. Nagy jövő állhat előtte, melyet mostani és korábbi edzői is látnak, láttak, így támogatják útját – szülőkkel, egyesületi vezetőkkel karöltve – magasabb célok felé –  mondta Szakács Roland az AQUA SE elnöke.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában