Labdarúgás, NB I., Kisvárda Master Good

2023.12.01. 13:24

A DVSC ellen is a három pont megszerzése a cél

Erőt merítene az MTK legyőzéséből a Kisvárda, ám a Debrecen ellen nehezebb dolga lesz a szabolcsi klubnak.

A Debrecen ellen is átélné a siker örömét a Kisvárda.

Fotó: Kovács Péter

Az MTK elleni sikert követően ugyancsak hazai pályán fogadja a DVSC csapatát a Kisvárda Master Good. Az élvonalbeli labdarúgó bajnokság soron következő, tizenötödik fordulójában nem vár könnyű feladat a kiesés elől menekülő rétköziekre, hiszen ellenfelük a dobogóért küzd.

Ez a meccs is ugyanolyan fontos

– Nagyon örülünk, hogy sikerült megnyernünk a múlt heti mérkőzést az MTK ellenében, de nem ünnepeltük túl magunkat, mivel a soron következő meccs is ugyanolyan fontos – vezette fel lapunk megkeresésére a találkozót a Kisvárda vezetőedzője, Feczkó Tamás. – A Debrecen rendkívül egységes csapat benyomását kelti, ami nem is csoda, hiszen telis-tele van a kerete jobbnál jobb játékosokkal. Nem könnyű a helyzetünk, hiszen Milos Szpaszics és Jasmin Mesanovic után a csapatkapitányunkat, Bohdan Melniket is elvesztettük. Ráadásul rajtuk kívül is vannak kisebb-nagyobb sérültjeink, habár a bajnokság ezen szakaszában ez már mindennapos. De nem panaszkodunk, mivel ez minden csapatnál így van, azokkal a játékosokkal kell megoldanunk a feladatot, akik a rendelkezésünkre állnak. Nagyon jó érzés volt az MTK elleni sikert követően együtt ünnepelni a szurkolóinkkal, s nem titok, hogy ezt az érzést szeretnénk átélni a szombati meccset követően is.

Az MTK elleni találkozó egyik hőse, Czékus Ádám is bizakodva tekint a Loki elleni összecsapás elé. A múlt héten a pályafutása hetedik NB I.-es mérkőzésén az első élvonalbeli találatát jegyző csatár úgy véli, hogy az a győzelem nagy lökést adhat a folytatásra nézve.

Lendületben kell maradni

– Nagyon sokat jelentett számunkra az MTK elleni diadal – nyilatkozta Czékus Ádám. – Lendületet kaphatunk az évből hátralévő három meccsre, a kiváló Debrecen ellen is három pontra hajtunk, ezek után jó esélyt látok rá, hogy ismét nyerjünk. Azzal, hogy gólt szereztem, még nem nyílik meg automatikusan az út számomra a kezdő tizenegybe, arra számítok, hogy csereként vetnek be megint, persze nem bánnám, ha picivel több játéklehetőség jutna a számomra, mint eddig. Ezért pedig a továbbiakban is megteszek majd mindent.

Labdarúgás: NB I., 15. forduló

Kisvárda Master Good–DVSC, Várkerti Stadion, szombat 19.30
További mérkőzések
Szombat
Kecskemét–MTK 13.00
Fehérvár–Puskás Akadémia 15.30
Vasárnap
Újpest–Paks 12.45
DVTK–ZTE 15.15
Ferencváros–Mezőkövesd 17.45

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában