szon.hu PODCAST

2023.12.29. 20:00

Eredményes évet zártak atlétáink

Stúdiónk vendége volt Vas László, a Nyíregyházi Sportcentrum atlétika szakágvezetője, akivel felelevenítettük az elmúlt időszak eseményeit, eredményeit.

Buczó Balázs

Vas László, a Nyíregyházi Sportcentrum atlétika szakágvezetője

Fotó: KM

Mozgalmas és eredményes éven vannak túl a nyíregyházi atléták. Stúdiónk vendége volt Vas László, a Nyíregyházi Sportcentrum atlétika szakágvezetője, akivel felelevenítettük az elmúlt időszak eseményeit, eredményeit. Továbbra is népszerű az atléták körében a Nyíregyházi Atlétikai Centrum, ismét itt rendezték a fedettpályás országos bajnokságot, amelyen két nyíregyházi is megvédte bajnoki címét. Egymásnak adják a kilincset válogatott atlétáink, itt készült többek között Kozák Luca és az azóta visszavonult Márton Anita is, de külföldi versenyzők is rendszeresen megfordulnak itt. A szabadtéri országos bajnokságon négy arany-, két ezüst- és egy bronzérmet szereztek versenyzőink. A hazai rendezésű augusztusi világbajnokságon pedig öt nyíregyházi versenyzőért szoríthattunk. Szóval van mire büszkének lennünk. Most egy kis pihenő következik, de Vas László már a következő év feladatait készíti elő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában