Sportmenü

2023.12.04. 09:47

Heti sportprogram: több csapatunk is évet búcsúztat

Vármegyénk kiemelt csapataira különböző okok miatt vár fontos mérkőzés.

Lászlop Alexandráék a DVTK ellen lépnek pályára

Fotó: Gazdag Mihály

Az év véghez közeledve is sűrű a vármegyénk első- és másodosztályú csapataink programja. A Nyíregyháza Spartacus és az A’Stúdió Futsal Nyíregyháza még hétfőn bajnokit játszik, de a héten újabb meccs vár rájuk. A futsalosok csütörtökön hazai pályán játsszák le az idei utolsó összecsapásukat a Magyar Futsal Akadémia ellen és a Szpari is évet zár vasárnap, méghozzá a Siófok vendégeként.

Visszatérve a csütörtökre: nem a Stúdióé lesz az egyetlen program a Continental Arénában, ugyanis a Hübner Nyíregyháza BS is pályára lép a Hepp-kupában. A Cápák a Zöld-csoportban szereplő Tiszaújváros ellen harcolhatják ki a továbbjutást. Az esetleges siker nem csak a kupa miatt lenne fontos, hanem azért is, hogy lendületet adjon a csapatnak.

A Nyírbátori SC-re nagyon nehéz összecsapás vár a futsal NB I.-ben, ugyanis pénteken az éremesélyes Veszprémet fogadja. Erős ellenfél ide vagy oda, a bátoriaknak győzelemre van szükségük, hogy reális esélyük maradjon a felsőházba jutásra.

Szombaton a Fatum-Nyíregyházának szurkolhatunk, női röplabdacsapatunk Miskolcon kezdi meg a DVTK elleni Magyar Kupa-negyeddöntőt. A helyzet ugyanaz, mint a kosarasoknál – lélektanilag is fontos lenne a sikerélmény.

Vasárnap – az említett Szpari-meccs mellett – a Kisvárda Master Good mérkőzésével zárul a hét. A várkertiek ismét otthon lépnek pályára és a Diósgyőr ellen folytatnák a menekülést az utolsó helyről.

Heti sportprogram

Csütörtök
Futsal. NB I.: A’Stúdió Futsal Nyíregyháza–Magyar Futsal Akadémia, Continental Aréna, 18.30.
Kosárlabda. Hepp-kupa: Hübner Nyíregyháza BS–Tiszaújváros, Continental Aréna, 15.
Péntek
Futsal. NB I.: Nyírbátori SC–Veszprém, Nyírbátor, 19.
Szombat
Röplabda. Magyar Kupa: DVTK–Fatum-Nyíregyháza, Miskolc, 18.
Vasárnap
Labdarúgás. NB I.: Kisvárda Master Good–DVTK, Várkerti Stadion, 13.
NB II.: Siófok–Nyíregyháza Spartacus, Siófok, 13.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában