Kisvárda Master Good SE

2023.12.21. 09:44

Üzemlátogatáson a kisvárdai kézisek

Szon.hu

Rendhagyó programja volt szerdán a Kisvárda Master Good SE élvonalbeli kézilabdás lányainak. A megszokott trénig helyett névadó szponzoruk kedves invitálásának tettek eleget. Az üzemlátogatáson a Master Good kisvárdai üzemében Bárány László tulajdonos mesélt a csapatnak a cégcsoportról és az ott folyó munkáról. A tájékoztató után a lányok beöltöztek és fehér overálban, kesztyűben a gyártósoron folytatták útjukat.
– Hét fős csoportokban mentünk le az üzembe, eddig még nem láttam ennyi pucolt csirkét egyszerre! Érdekes volt látni, ahogy úgymond nagyüzemileg „alkatrészeire” bontják, fóliázzák, lepecsételik és boltra kész állapotba elkészítik a csirkéket – mondta Kovalcsik Bianka.
– Érdekes volt az előadás, jó volt hallani, hogy egy család nagy akarattal és kitartással honnan hova tudott eljutni. Ez számunkra is példa lehet, hogy kemény munkával milyen eredményeket lehet elérni. Én eddig csak nagymamámat láttam csirkét pucolni és darabolni, aközött és a korszerű feldolgozás között hatalmas a különbség, amelyet most tapasztaltam – mesélt élményeiről Torda Vanessa.
A látogatás végén a csapat egy mindenki által aláírt mezzel lepte meg Bárány Lászlót.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában