Kosárlabda

2024.01.29. 18:55

Játék nélkül nyert meccset a Kosársuli

Mint arról korábban beszámoltunk, a január 21-re kiírt Nyíregyházi Kosársuli–BKG PRIMA Szigetszentmiklós II. mérkőzést nem játszották le a felek, mert a vendégcsapat nem utazott el a találkozóra. Mivel a hazai együttes és a mérkőzés lebonyolításához szükséges minden hivatalos személy jelen volt a kezdési időpontban, a MKOSZ versenybizottsága azt a döntést hozta, hogy az NYKS játék nélkül, 20–0-s eredménnyel megkapja a győzelemért járó két pontot, míg a BKG nem kapja meg a vesztesnek csak játék esetén járó egy pontot, valamint pénzbüntetéssel sújtja az egyesületet.

A kosársulisok azóta játszottak már egy mérkőzést a női amatőr NB I. Fehér-csoportjának 13. fordulójában és 99–48-as vereséget szenvedtek a listavezető Zsíros Akadémia Kőbánya vendégeként. A nyíregyháziaknál négyen is 11 pontig jutottak, rajtuk kívül még egy játékos szerzett pontot. Statisztika alapján Karakó Dorina volt az NYKS legeredményesebb játékosa: 11 pont mellett 6 lepattanót, 2 gólpasszt és 3 szerzett labdát jegyzett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában