Sakk

2024.02.22. 11:11

Megkezdődik a Sakk Diákolimpia vármegyei versenye

Megkezdődik a Sakk Diákolimpia Szabolcs-Szatmár Bereg vármegyei versenye. Elsőként a nyíregyházi egyéni amatőr és nyílt területi versenyét rendezik meg szombaton 10 órától a Móra Ferenc Általános Iskolában, márciusban aztán a vármegyei egyéni amatőr, nyílt és versenyzői döntője, majd a nyíregyházi területi- és vármegyei csapatdöntője következik.

Egyéni nyílt és amatőr kategóriában a nyíregyházi területi versenyről korcsoportonként (hat korcsoportban) és nemenként az 1-8. helyezett jut tovább a vármegyei döntőbe. Egyéni versenyzői és nyílt kategóriában korcsoportonként és nemenként a vármegyei 1., 2. és 3. helyezettek jutnak be az országos döntőbe. Egyéni amatőr kategóriában korcsoportonként és nemenként a vármegyei bajnokok, míg csapatversenyben a vármegyei bajnokcsapat jut az országos döntőbe.

A versenyre a Diáksportszövetség online felületén kell előzetesen regisztrálni (ezt az érintett iskola alkalmazásában álló tanár készíti el), helyszíni nevezésre nincs lehetőség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában