Sportprogram

2024.03.04. 13:38

Éremszerzési lehetőség és rangadók – heti sportmenü

Majd’ minden napra jut vármegyei érdekeltségű sportesemény.

A szezont meghatározó héthez érkeztek Nagy Sanjáék

Kiemelt csapataink többsége ezen a héten is pályára lép. 

A Nyíregyháza Spartacus, az A’Stúdió Futsal Nyíregyháza és a Nyírbátori SC hétfő este is játszik, majd mindhárom gárdára vár még mérkőzés a következő napokban. A labdarúgó NB II.-ben listavezető Szpari a kieső helyre csúszott Budafokhoz látogat vasárnap, a nyíregyházi futsalosok a Kecskemétnek vágnának vissza az alapszakaszban elszenvedett vereségekért, a bátoriak hazai pályán játszanak alsóházi rangadót.

Ugyancsak Kecskemétre látogat a Kisvárda Master Good, amely a bennmaradásért küzd a labdarúgó NB I.-ben. A szabolcsiak múlt hétvégi győzelmükkel sajnos nem kerültek jobb helyzetbe, ugyanakkor a sikerélmény erőt adhat ahhoz, hogy idegenből is három ponttal távozzanak.

A Fatum-Nyíregyháza is nagyon fontos mérkőzéseket játszik, hiszen előbb a negyeddöntőt eldöntő ötödik meccsen, Székesfehérváron harcol meg a legjobb négy közé jutásért, majd hétvégén érmet szerezhet, ha legyőzi a Kaposvárt a Magyar Kupában.

A kosarasok is folytatják bajnoki szereplésüket, méghozzá egy nehéz összecsapással, a harmadik helyen álló Vasas vendégeként. 

Labdarúgásra visszatérve, hétvégén újabb fordulót rendeznek az NB III.-ban, valamint a Nyír-Wetland vármegyei I. osztályú bajnokságban is. Előbbiben a Kisvárda II. idegenben, a Sényő FC Selyem-Ber hazai pályán lép pályára. A vármegye egyben szokás szerint nyolc mérkőzést rendeznek, melyek közül kiemelkedik a bajnoki címre hajtó Tarpa és a Mándok összecsapása.

Heti sportprogram

Kedd
Röplabda. Női Extraliga, negyeddöntő, 5. mérkőzés: MÁV Előre–Fatum-Nyíregyháza, Székesfehérvár, 17.
Csütörtök
Futsal. NB I., felsőházi rájátszás: Kecskemét–A’Stúdió Futsal Nyíregyháza, Kecskemét, 18.30.
Péntek
Futsal. NB I., alsóházi rájátszás: Nyírbátori SC–Aramis, Nyírbátor, 19.
Szombat
Kosárlabda. NB I./B, Piros-csoport: Vasas Akadémia–Hübner Nyíregyháza BS, Budapest, Sport 11 csarnok, 18.30.
Labdarúgás. NB I.: Kecskemét–Kisvárda Master Good, Kecskemét, 15.15.
Röplabda. Magyar Kupa, bronzmérkőzés: Fatum-Nyíregyháza–Kaposvár, Érd, 16.15.
Vasárnap
Labdarúgás. NB II.: Budafok–Nyíregyháza Spartacus, Budafoki MTE Sporttelep, 14.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában