Vízilabda, Aqua SE

2024.03.06. 11:44

Hibátlanul szerepelt az AQUA SE Gyermek IV-es (U12) és ifjúsági (U18) csapata az Északkeleti bajnokságban

Szombaton két korcsoport Észak-keleti Bajnoksága is folytatódott az Aqua Sport Egyesület számára. A gyermek IV-es (U12) Egerben, még az ifjúsági csapat Miskolcon vendég szerepelt.
– Az AQUA Sport Egyesület Nyíregyháza U12-es vízilabda csapata két mérkőzést játszott szombaton az Észak-keleti Gyermek IV-es 4. fordulójában, Egerben. A mérleg két győzelem. Első mérkőzésünket az Aquaworm Göd ellen játszottuk, amelyet 10 góllal sikerült megnyernünk. Kicsit fáradtan kezdtünk bele a játékba és védekezésbe szétcsúsztunk, ezt mutatja az is hogy 12 gólt kaptunk, de a második félidőre sikerült kicsit összeszedni magunkat, és rendezettebb védelemmel játszani, így a megnyertük a mérkőzést. Egyből fordultunk a második mérkőzésre, pihenni nem volt időnk, de szerencsére a fiatalabb játékosokat is tudtam játszatni, akik hasonló elszántsággal csatlakoztak be mint az idősebbek. Így a második mérkőzésünket 16-1-re sikerült megnyernünk a jászberényi JSMA csapata ellen – mondta Rudik Máté a gyermek IV.-es csapat edzője
Eredmények:
Aquaworm Göd-AQUA SE Nyíregyháza 12-22 (2-7, 3-4, 4-6, 3-5)
Góllövők: Venczel M., Vass B. 6, Blazsán Á. 7,  Koi Sz. 5, Vida M. 2, Hajnal B.
AQUA SE Nyíregyháza-JSMA 16-1
Góllövők: Kovács Zs., Vass B. 6, Blazsán Ád. 4, Koi Sz. 3, Blazsán Ák., Sass-Kokas B.
A miskolci ifjúsági forduló után is két győzelemmel térhetett haza az AQUA SE
– Ebben a fordulóban az volt a célunk, hogy minél jobban tudjunk készülni az OB fordulóra. Magabiztosan játszottunk és nem hagytunk esélyt az ellenfeleink számára. A következő forduló március 16-án lesz újra Miskolcon – mondta Hatvani Péter az ifjúsági csapat vízilabda szakedzője.
Eredmények:
Zempléni Vízilabda Klub – AQUA SE 7-16 (2-2,0-6,2-4,3-4)
Gólszerzők: Éder-Pavolek D. 5, Tolnai D. 4, Radóczi B. 2, Virág B. 2, Horváth A. 2, Dorogi L.
AQUA SE – Jászberény 26-2 (8-1,4-1,8-1,6-3)
Gólszerzők: Éder-Pavolek D. 5, Radóczi B. 4, Koi G. 4, Varga S. 3, Virág B. 2, Haraszti V. 2, Horváth A. 2, Székely Á., Kóth Á., Hegedüs L., Tilistyák B.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában