Labdarúgás, Kisvárda Master Good

2024.03.07. 12:36

Meghívók a válogatottakba

Kancsij Artúr az U17-es válogatottban kap lehetőséget.

Fotó: kisvardafc.hu

Közeledik a válogatott szünet, a csapatok a 25. forduló után vonulnak pihenőre, addig két mérkőzés vár még a labdarúgó élvonal mezőnyére. A Kisvárda Master Good szombaton Kecskeméten, a jövő héten vasárnap, március 17-én pedig az MTK Budapest otthonában lép pályára. Persze, nem mindenkinek lesz szünet a szünet – három futballista is meghívót kapott hazája nemzeti csapatába, ketten a felnőttek közé, míg Mario Ilievszki az északmacedónok U21-es csapatába.

Ami a felnőtt válogatottakat illeti, Danijel Petkovicsra  és Driton Camajra Montenegró legjobbjai között számítanak. Ők visszatérnek a csapat téli edzőtáborozásának a helyszínére, a törökországi Antalyába, ahol két mérkőzés vár rájuk: március 21-én Fehéroroszország, 25-én pedig Észak-Macedónia ellen.

Mindeközben meghívót kapott a magyar U17-es válogatott vasárnaptól jövő héten csütörtökig tartó edzőtáborába, a bő keret összetartására a Várda LA játékosa, Kancsij Artúr, aki a hétvégén már az NB III.-as felnőttcsapatban is szóhoz jutott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában