Labdarúgás, NB III

2024.04.21. 19:45

A Sényő legyőzte a Diósgyőrt

A Kisvárdának Cigándon szakadt meg a sorozata

Szon.hu

Fotó: Dodó Ferenc

NB III, Északkeleti csoport, 25. forduló
Cigánd–Kisvárda II 2–0 (0–0)
Cigánd, Városi Stadion. V.: Farkas T. Cigánd: Popovics – Motkó, Tóth G. (Erdei A., 82.), Vass O., Juhász M., Pap Zs., Misák (Kereszti, 91.), Fenyőfalvi Cs., Honcsar (Kőrizs, 82.), Kelemen G. (Girdán, 72.), Horváth Z. (Kovács N., 72.). Edző: Igor Bogdanovics. Kisvárda II: B. Ponomarenko – Kozacsuk, Rubus, Bíró R., Szikszai, N. Ponomarenko (Pongó-Dankai, 80.), Szirota, Sikorszki, Simon M. (Ésik Á., 54.), Kristófi, Kancsij (Babják, 61.). Edző: Gerliczki Máté.
Gerliczki Máté: – Először is köszönjük a szurkolótáborunknak, hogy kijöttek és végig buzdították a csapatot, ez nagyon fontos volt a játékosoknak, mert végre ezek a gyerekek felnőtt, komoly futballistáknak érezhették magukat. A mérkőzésről annyit, hogy a hatalmas szél szétverte a játékunkat, az első és a második félidőben egyaránt. Az első játékrészben nem tudtuk kihasználni egyáltalán a támogatását, a másodikban pedig a félpályáról sem tudtunk kijönni ez ellenfél szorításában. A mai mérkőzésen a Cigándnak minőségi játékosai voltak a támadó harmadban, és ez eldöntötte a mérkőzést.
Sényő FC Selyem-Ber–DVTK II. 2–0 (2–0)

Sényő, v.: Török. Sényő: Szondi – Klepács, Kapacina K. (Kapacina V.), Farkas, Lizák (Torkos), Schmidt (Garda), Szokol, Vámos G., Ur, Vámos M. (Nagy), Orosz. Edző: Nagy Sándor. DVTK II.: Bánhegyi – Bacsa, Lesinszki (Kiss), Ferencsik, Fekete (Hetyei), Zrnics, Demeter, Stavnyicsuk, Sipos (Sáreczki), Lajcsik (Balázsi). Edző: Szamosi Tamás. Gól: Lizák, Kapacina K.
Nagy Sándor: – Szezonbeli legjobb játékunkat nyújtottuk, igaz ez főleg az első félidőre. Nagyon sokszor meg tudtuk bontani ellenfelünk széleit, ebből több lehetőségünk is volt. A második félidőben is szereztünk gólt, sajnos azt a játékvezető szabálytalannak látta. Véleményem szerint teljesen megérdemelten nyertünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában