Kézilabda, Kisvárda Master Good SE

2024.04.03. 13:33

Már a bajnoki hajrára koncentrálnak

Szon.hu

Fotó: Pusztai Sándor

Mint arról beszámoltunk, a Kisvárda Master Good SE hét játékosa válogatott feladatait teljesíti a közeljövőben. Az otthon maradók sem unatkoznak azonban, a megcsappant létszám ellenére már kedden folytatták a munkát.

– Válogatottjaink nélkül összesen nyolcan maradtunk, mert a sérült Mihara Ajano továbbra sem hadra fogható – adott rövid helyzetjelentést Józsa Krisztián, a Kisvárda Master Good SE vezetőedzője. – Természetesen ilyen létszámmal taktikai jellegű edzéseket nem tudunk végezni, ezért a fizikai munkára fektetjük a hangsúlyt. Próbáljuk hasznosan eltölteni az újabb bajnoki mérkőzés nélküli két hetet, hiszen nagyon fontos időszak előtt állunk. Jövő héten már a három junior válogatottunkkal kiegészülve folytatjuk a munkát.

A Kisvárda áprilisban egy hét leforgása alatt mérkőzik meg a Győrrel, a Ferencvárossal és a Debrecennel.

– A magyar bajnokság és bátran mondhatom Európa élcsapatai ellen lépünk pályára, azt gondolom, hogy nálunk jobb csapatok is esélytelenül léphetnek ellenük pályára. Természetesen nem feltartott kézzel vágunk neki ezeknek a mérkőzéseknek. Legfontosabb feladatunk az lesz, hogy megmaradjon a csapat tartása, hite a folytatásra, mert májusban sorsdöntő találkozók várnak ránk és ezeken kell a legjobb formánkat hoznunk – zárta Józsa Krisztián.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában