Röplabda, női Extraliga, Fatum Nyíregyháza

2024.04.24. 11:43

Marad a válogatott röplabdás

Tóth Fruzsina további két évre írt alá.

Tóth Fruzsina a Fatum Nyíregyházánál képzeli el a jövőjét.

Fotó: Fatum Nyíregyháza

Tóth Fruzsina az elmúlt idényben is remekül teljesített. A Fatum Nyíregyháza saját nevelésű liberója a statisztikák alapján posztján a legjobb lett. 26 mérkőzésen lépett pályára, és 101 szettet játszott összesen – messze a legtöbbet az egész mezőnyben. Egyetlen mérkőzésről sem hiányzott! A klub vezetése már a bajnokság közben egyeztetett vele a folytatásról, szerette volna megtartani a válogatott röplabdást, és sikerült mindenben megállapodni, így további két évig Fruzsi a Fatum Nyíregyházát erősíti!

– Nekem Nyíregyháza az életem! Itt nőttem fel, itt értem el korábban sikereket, és szeretnék itt eredményes lenni a jövőben is. Azért is mondtam igent, mert láttam, hogy a stáb és a vezetőség nagyon sok energiát fektetett abba az elmúlt hetekben, hogy a következő évben egy jó csapatunk legyen, és visszatérjünk a csúcsra. Hiszek ebben a munkában, és bízom abban, hogy sikeresek leszünk – mondta Tóth Fruzsina.

A liberó sok pihenőt nem kap, május 1-től már a nemzeti csapattal készül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában