Szpari

2024.04.05. 12:41

Nagyon büszke vagyok! - Révész Bálint boldogan gratulált a csapatnak

A csapat tulajdonosa boldogan gratulált a csapat tagjainak a kupameccs után.

Szon.hu

"Köszönöm, hogy nyíregyházi lehetek! " - írta a Nyíregyháza Spartacus facebook posztja alá egy szurkoló a Kecskemét elleni sikert követően. Sokan éreztek így a lefújás pillanatában. A bajnokságban remekül szereplő együttes MOL Magyar Kupa találkozóját azért is várta mindenki, mert erőfelmérő lehetett, mire képes a Szpari egy NB-I-es gárda ellen. Nos ugyanazt a teljesítményt nyújtották a mieink, mint amit a Merkantil Bank Ligában, több helyzetet dolgoztak ki a KTE-nél, és megérdemelten győztek. Ezzel pedig a Spartacus fennállása során először lehet ott a sorozat elődöntőjében. Természetesen a csapat tulajdonosa is nagyon boldog volt. 

Nem lehet szavakba önteni azt, amit most érzek. Egyszerre vagyok boldog, elégedett és büszke. Vannak sikerek, amire vártunk! A következő körben a Ferencváros lesz az ellenfelünk, és tudom, hogy ők az esélyesek, de ilyen mentalitással, ahogy tegnap is futballoztunk, okozhatunk meglepetést, nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Büszke vagyok mindenkire, aki hozzátett a munkájával ahhoz, hogy sporttörténelmet írva a legjobb négy közé jutottunk a MOL Magyar Kupában 

- mondta Révész Bálint tulajdonos.

A mérkőzés után sok gratuláció érkezett más csapatok szurkolóitól is, a kecskemétiek is elismerően nyilatkoztak. Tímár Krisztián vezetőedző viszont a lefújás után jelezte, hétfőn már újabb feladat vár a fiúkra, így mától már a Pécs ellen készül a csapat... - olvasható a Nyíregyháza Spartacus közösségi oldalán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában