Fiatalok focija

2024.04.11. 10:55

Tarpára és Nyíregyházára is jön a Fradi

Debrecenben és Mezőkövesden is vitézkedtek a várdai és nyíregyházi fiatalok

Az U19-es alapcsoportban a fehér mezes Szpari döntetlent (1-1) játszott a REAC csapatával

Fotó: Mán László

Az elmúlt hét végén ismét pályára léptek a fiatal focisták a különböző korcsoportú és osztályú fiú bajnokságokban. A legidősebbeknél a Várda LA és a Szpari ikszelt hazai pályán, a Tarpa SC még múlt pénteken kapott ki otthon. A 17 éveseknél a várdaiak gól nélküli meccset játszottak a vendég diósgyőriekkel, a Szpari kikapott a listavezető Lokinál. Az U16-osoknál a várdaiak meccsét elhalasztották, a Szpari a III. Kerület vendégeként a 89. percben kapott góllal szenvedett vereséget.

A 15 éveseknél a Várda LA szerzett és kapott gól nélkül zárt az MTK vendégeként, a nyíregyháziak szintén a fővárosban jártak és kikaptak a BVSC fiataljaitól. Az U14-eseknél a várdaiak otthonukban kaptak ki a felcsútiaktól, a Szpari ikszelt a vendég csabaiakkal. A legkisebbeknél (U13 és U12) a várdaiak Debrecenben, a nyíregyháziak Mezőkövesden vitézkedtek és mind a négy csapatunk győzelemmel térhetett haza. (Nyilatkozatok: kisvardafc.hu)


U19. Kiemelt csoport

Várda Labdarúgó Akadémia–Diósgyőri VTK 1–1 (1–1)

Várda LA: Márton – Kozacsuk, Tenkács, Benko (Kovács), Kobeljas (Biljusz), Babics, Racskó (Scsadej),Klinfinszkij, Rózsa (Krucan), Kozák (Babják), Puporka. Edző: Kornutjak Volodimir.

Gól: Babics (25.), illetve Bodnár (36.).

Kornutjak Volodimir: – Az első félidőben a vártnál mérsékeltebb teljesítményt nyújtottunk, a második játékrészben feljebb toltuk a védekezésünket, így voltak lehetőségeink a győzelemre, de a kapu előtt rendre rossz döntéseket hoztunk.

Következő meccs: április 17., szerda, 14: Várda LA-Puskás Akadémia.,

Illés Akadémia-Tarpa 3-0.

Következő meccs: Április 14., 14: Tarpa SC-Ferencváros.

Alapcsoport

Nyíregyháza Spartacus - REAC 1-1 (1-1)

Spartacus: Harman - Kárpátfalvi, Lakóczi (Tóth Márton), Turóczi, Asztalos, Takács, Lupsa (Zelicskovics), Tóth N., Kalán (Tóth Máté), Szőke, Ur. Edző: Kiss Gábor.

Gól: Ur (17.), illetve Uhercsák (41.).

Következő meccs: Április 13., szombat, 11: Újpest-Szpari,

A 19 éveseknél a Szpari gólját Ur Dániel (fehérben) szerezte
Fotó: Mán László

U17. Kiemelt csoport

Várda Labdarúgó Akadémia–Diósgyőri VTK 0–0

Várda LA: Nagy – Fedorov (Veprik), Molnár, Koljada (Szirenko), Barati (Vass), Borovszkij, Prjamov (Lics), Kozma, Mavrodij, Csengeri, Rudik. Edző: Belényesi Miklós.

Belényesi Miklós: – Amit megbeszéltünk, hogy a védekezésünk egyénileg és csapatszinten is hibátlan legyen, az működött! A kapusunknak a beadások lehúzásán kívül nem volt komoly védenivalója. A támadójátékunk a mérkőzés bizonyos részében működött, de a gólszerzés csődöt mondott, és ez nagy csalódás, mert ez fejben dől el, jó döntést kell hozni, mert ezek fogják később eldönteni, ki milyen szintre tud jutni. A labdarúgás örök igazsága, hogy rúgott gól nélkül nem lehet három pontot szerezni, ezért mi buktunk kettőt, ezt nehéz megemészteni most.

Következő meccs: Április 17., szerda, 14: Puskás Akadémia-Várda LA.

Debreceni VSC - Nyíregyháza Spartacus 4-1 (2-0)

Spartacus: Barancic- Dankó,Tran Ba, Jakab, Halász (Szalanics) Berezhnoi, Bora (Ferenczi), Bakó, Nagy, Bíró, Tóthszegi (Hegedűs).Edző: Tudja Dávid

Gól: Bodnár (32., 47.), Lovas (33.), Lólé (89.), illetve Bíró (87.)

Következő meccs: Április 13., szombat, 12: Spartacus-Ferencváros (Örökösföld)

U16. Kiemelt csoport

Várda LA-Puskás Akadémia elhalasztva

Következő meccs: Április 13., szombat, 10: DVSC-Várda LA.

U16. Alapcsoport

III. Kerület -Nyíregyháza Spartacus 1-0 (0-0)

Spartacus: Papik - Vaidych, Szabó, Bagoly, Melich, Sándorfi (Ling), Máté, Kovács, Makó (Bába), Polyák, Kondor. Edző: Papp Ákos.

Gól: Orosz (89.).

Következő meccs: Április 13., szombat, 14: Szpari-Veszprém (Városi Stadion).

U15. Kiemelt csoport

MTK Budapest–Várda Labdarúgó Akadémia 0–0

Várda LA: Herc – Kedves (Osztroha), Fidler (Szarvas), Volvacs, Fodor, Hodovanec, Nagy, Szencsenkov, Pilipjuk, Gombkötő, Kiss (Harsányi). Edző: Törtei Tamás.

Törtei Tamás: – Felkészült és tudatos játékával nem okozott csalódást az ellenfél. Rendkívül jó iramú mérkőzést játszottunk, jó felfogásban léptünk pályára. Az ilyen mérkőzésekből lehet sokat tanulni!

Következő meccs: Április 13., szombat, 10: Várda LA-Illés Akadémia.

Alapcsoport

BVSC Zugló- Nyíregyháza Spartacus 2-1 (1-1)

Spartacus: Novák Z. - Novák B. (Szenes), Jeles, Villás, Kosztyu K. (Hatházi), Majoros, Juhász, Kiss, Kranyik, Király, Uray K. Edző: Sándor Dávid.

Gól: Kocsis (17., 79.), illetve Kranyik (41.). Kiállítva: Kis (BVSC, 82.)

Következő meccs: Április 13., szombat, 12: Paks-Szpari.

U14. Kiemelt csoport

Várda Labdarúgó Akadémia–Puskás Akadémia FC 1–4 (1–1)

Várda LA: Arutyin – Suba, Helmeczi (Száraz), Dovhanics, Tiscsenko (Peti), Hizsnjak, Szitnik, Hadházi (Tkacs), Dzsatalov (Jurik), Gyarmati, Dovbak. Edző: Katona György

Gól: Dzsatalov (11-esből, 40.), illetve Varga (39.), Mester (64.), Házi (66.), Erdős (70.)

Katona György: – Hatvan percig jól tartottuk magunkat, utána kijött a két csapat közti fizikális különbség. Gratulálunk a vendégeknek, jól összerakott csapatuk van.

Következő meccs: Április 13., szombat, 10: Győr-Várda LA.

Alapcsoport

Nyíregyháza Spartacus - Békéscsaba 1-1(0-0)

Spartacus: Ágoston - Nagy, Lőrincz, Varga( Villás), Túróczi, Gönczör (Ferenc), Czifra (Kalló), Császár, Gál, Sallai M. , (Szász), Csáki. Edző: Magyar Gábor.

Gól: Nagy (76.), illetve illetve Stump (80.)

Következő meccs: Április 13., szombat, 10: Eger-Szpari.

U13. Észak-kelet

Debreceni EAC–Várda Labdarúgó Akadémia 2–7

Várda LA: Halász – Grica, Szmilnjak, Kulik, Csendes, szpivák, Paronai, Simkiv, Kapitány. Csere: Szvisztunov (kapus), Sajtos , Takács, Povhanics, Popovics, Orgován. Edző: Oláh Levente

Gól: Csernyik (30.), Bacsa (78.), illetve Kulik (9., 31. és 34.), Kapitány (18.), Povhanics (42. és 55.), Orgován (66.)

Oláh Levente: – A mérkőzésen a mi akaratunk érvényesült, ráerőltettük a játékunkat az ellenfelünkre. Az elejétől a végéig dominálni tudtunk és a szezon egyik legjobb teljesítményével rukkoltunk elő. A csereként pályára lépők is hozzátették a maguk részét, így igazi csapatmunka volt a mostani! Ezért a teljesítményért jár a gratuláció minden játékosnak.

Következő meccs: Április 13., szombat, 13: Várda LA-Eger.

Mezőkövesd - Nyíregyháza Spartacus 2-4 

Spartacus: Cservenyák (Varga B)- Nagy B. (Nagy L.), Muskóczki (Kicsák), Varga Á. (Jacsó)- Száfta (Hatházi) Madura (Balla), Kovács (Ferenczi), Kosztyu L. (Kenyeres), Oláh (Vasvári). Edző: Marcsek Zoltán.

Gól: Balatoni (39.), Pintér (72.), illetve Madura (16.), Vasvári (35., 79.), Kenyeres (69.)

Következő meccs: Április 13., szombat, 10: Szpari-DVSC (Várisi Stadion)

U12. Észak-kelet

Debreceni AC–Várda Labdarúgó Akadémia 0–3

Várda LA: Éles – Obsitos, Varga, Balogh, Németh, Vaszilykiv, Illés, Osztroha, Beresnyák. Csere: Mészáros (kapus), Koszta, Nagy P., Szabó, Sztolykó, Fráter, Nagy Á. Edző: Baksa Zoltán

Gól: Balogh (5.), Osztroha (12. és 23.)

Baksa Zoltán: – Jó felfogásban kezdtük a mérkőzést és ezt a koncentráltságot egy rövid időszaktól eltekintve végig fent is tudtuk tartani. Amit előzetesen megbeszéltünk, annak betartására mindenki maximálisan törekedett, még akkor is, amikor nagyobb hibaszázalékkal játszottunk. Végig a mi akaratunk érvényesült, nagy mezőnyfölényben játszottunk, sok labdát szereztünk az ellenfél térfelén és ezekből rendre helyzetig vagy lövőpozícióig jutottunk, melyekből gólokat szereztünk. Összességében a látottak megfeleltek az elvárásainknak. Gratulálok a csapatnak!

Következő meccs: Április 20., szombat, 11.: Várda LA-DVTK

Mezőkövesd - Nyíregyháza Spartacus 0-9

Spartacus: Bukovinszki (Ágoston) - Heidinger (Torresan), Spekker (Nagy), Homa (Papp), Szabó (Major), Tamás (Sipos), Fodor (Czidor), Sinka (Hengsperger), Tóth (Szilágyi). Edző: Majoros Ádám.

Gól: Fodor (2.), Spekker (42.), Tóth (43.), Tamás (45. és 53.), Major (61. és 76.), Szilágyi (68.).

Következő meccs: Április 13., szombat, 12: Szpari-DVSC (Városi Stadion)

 

 

 

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában