Labdarúgás, Fair Play Kupa

2024.04.24. 10:41

Telkiben játszhatnak a mátészalkai lányok

A győztes csapat.

Fotó: MLSZ vármegyei igazgatóság

Három győzelmet aratva az első helyen végzett a McDonald’s Fair Play Kupa regionális döntőjében a mátészalkai Esze Tamás Gimnázium női csapata, így kvalifikálta magát az országos fináléba.

A középfokú köznevelési intézmények tanulóiból kialakított együttesek részére kiírt országos kupasorozat keleti regionális fináléjának ismét Debrecen adott otthont. A hajdúsági megyeszékhelyen Varga András felkészítő edző leány csapata egy találkozó kivételével valamennyi mérkőzésüket megnyerték, így az ország legjobb nyolc csapata közé jutottak.

A Dolhai Máté edző által irányított kisvárdai Bessenyei György Gimnáziumot képviselő fiú együttes sem vallott szégyent. Mindössze egyetlen gólon múlt a második hely megszerzése, mely az országos finálét jelentette volna nekik.

A Fair Play Kupa országos döntőjére a tervek szerint május 25-én Telkiben, a Bozsik tanévzáró fesztivállal együtt kerül majd sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában