Labdarúgás, NB III, Északkeleti csoport

2024.05.19. 13:55

Sényő bravúr Debrecenben

Szon.hu

Fotó: Dodó Ferenc

Az NB III Északkeleti csoportjának 29. fordulójában a Debrecen második számú csapatának vendége volt a Sényő FC Selyem-Ber. Nagy Sándor együttese kétgólos előnyt épített ki magának az első félidőben, amelyből fordulás után csak egyet tudott lefaragni a házigazda. Ezzel a győzelemmel Kapacina Kevinék nagyot lépek a biztos bennmaradás felé.
NB III., Északkeleti csoport, 29. forduló
DVSC II.–Sényő FC Selyem-Ber 1–2 (0–2)
Debrecen, v.: Dévényi. DVSC II.: Engedi – Kohut (Kaye, 57.), Egri (Böknyi, 78.), Romancsuk, Sipos (Kozma, 57.), Horváth, Cibla, Doktor (Szakács, 69.), Fábián, Gellén, Nagy. Edző: Máté Péter. Sényő: Talián – Klepács, Márton, Kapacina K., Farkas, Lizák (Torkos, 69.), Schmidt, Vámos G., Ur, Orosz, Szopkó (Garda, 78.). Edző: Nagy Sándor. Gól: Nagy (60.), illetve Szopkó (12.), Kapacina K. (21.).
Nagy Sándor: – Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, amelyen a csapat folytatta azt az utat, amelyre elmúlt hat fordulóban ráléptünk. Az első félidőben kihasználtuk a lehetőségeinket, a második félidőben aztán nagy nyomást helyezett ránk a Debrecen, így kellettek Talián bravúrjai. A meccs összképe alapján úgy vélem, hogy megérdemelt győzelmet arattunk az osztály legjobb csapata ellen. Valamit visszakaptunk abból, amelyet a sors elvett tőlünk az előző hetekben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában