Helyi közélet

2013.01.17. 12:19

Japán karambol Újfehértó belterületén

Újfehértó - Egy Nissan terepjáró és egy Datsun személygépkocsi ütközése után vitt sérülés miatt egy gyermeket kórházba a mentő csütörtök reggel Újfehértóról.

Újfehértó - Egy Nissan terepjáró és egy Datsun személygépkocsi ütközése után vitt sérülés miatt egy gyermeket kórházba a mentő csütörtök reggel Újfehértóról.Az elsődleges információ szerint egy Datsun személygépkocsiban utazott Újfehértó belterületén a 4-es főút felé egy hölgy és egy gyermek. A Puskin utcából egy Nissan terepjáró hajtott ki a STOP tábla ellenére az érkező autó elé. A kereszteződésben a Datsun vezetője fékezett, de nem védhette ki a karambolt.

A baleset nyomán a gyermeket kórházba vitték, az utat részben lezárta a vizsgálat idejére a rendőrség. A műszaki mentéshez riasztást kaptak a Katasztrófavédelem tűzoltói. Az anyagi kár elérheti a negyed millió forintot. A felelősség tisztázására eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában