szon-sportoldal

2015.11.23. 12:41

Szpari: A hatvani diadal az eddigi legnagyobb fegyvertény

Nyíregyháza - A Szpari játékosai már szabadságon vannak, január negyedikén kezdődik majd a felkészülés.

Nyíregyháza - A Szpari játékosai már szabadságon vannak, január negyedikén kezdődik majd a felkészülés.

Labdarúgás. Aligha lehetett volna izgalmasabb forgatókönyvet készíteni a Szpari őszi búcsúmeccsére. Szombaton Hatvan lépett pályára az NB III Keleti csoportjának listavezetője. Volt minden, három piros lap, két tizenegyes és a három gól. A kiállítások és a találatok különbsége 2-1 volt a vendégek javára. A győztes, három pontot jelentő gólt a nyolcvannyolcadik percben szerezte a védő Rubus Tamás.

- Sok szép sikert megéltünk közösen ebben az esztendőben. Legyőztük a Honvédot, döntetlent játszottunk a Ferencvárossal, és drámai meccsen fordítottunk Felcsúton. Mégis azt kell mondanom, ez a mostani, nyolc mezőnyjátékossal aratott diadal az egyik legédesebb siker, számomra a legnagyobb teljesítmény. Köszönöm a játékosoknak. – szólt a hatvani meccsről Mátyus János, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

A csapat alig ért haza szombaton Hatvanból este már meg is volt az évzáró vacsora, mégpedig a Tölgyes Étteremben. Ez azt is jelenti, hogy a játékosok már szabadságot is kaptak, csak jövőre találkoznak.

- Úgy váltunk el a srácoktól, hogy január negyediként találkozunk. Aktív pihenést kaptak, egyelőre belátásuk szerint mozognak, a szabadság második felétől viszont már készülniük kell a tavaszra, hiszen kemény folytatás elé nézünk.- így Mátyus János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!