Kigyulladt egy melléképület Nyíregyházán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Akt.:
Kigyulladt egy melléképület Nyíregyházán – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Fotó: katasztrófavédelem
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. január 14-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kigyulladt egy melléképület vasárnap reggel Nyíregyházán, a Debreceni úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói három vízsugárral oltották el a lángokat. A tűzesetben egy ember sérült meg. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzeseti helyszíni szemlét végzett.

Két személygépkocsi ütközött össze vasárnap délelőtt Tiszabercel közelében. A balesetben senki nem sérült meg. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók a gépkocsikat áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Melléképületben, a kazán mellett tárolt tűzifa gyulladt meg vasárnap délután Mátészalkán, a Munkácsy utcában. A tüzet az ott lakóknak sikerült eloltaniuk. A város hivatásos tűzoltói az izzó, parázsló részeket eltávolították. Személyi sérülés nem történt.

A lerakódott égéstermék gyulladt meg egy családi ház kéményében vasárnap délután Pusztadoboson, a Móricz Zsigmond utcában. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Kigyulladt egy közvilágítási villanyoszlop armatúrája vasárnap este Nyíregyházán, a Petőfi téren. A város hivatásos tűzoltói biztosították a helyszínt az áramszolgáltató munkatársainak a kiérkezéséig, majd az izzó, parázsló részeket eltávolították. Személyi sérülés nem történt.

Kerítésnek ütközött és felborult hétfő hajnalban egy személygépkocsi Nyírgyulajban, a Bátori utcában. Az ütközés következtében a jármű vezetője kizuhant a gépkocsiból és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életén már nem lehetett segíteni. A nyírbátori hivatásos tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a gépkocsit áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Nyírgyulaj - Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. január 15-én 1 óra körül Nyírgyulaj belterületén, a Bátori út és az Arany János út kereszteződésében. Az elsődleges adatok szerint egy Nyírbátor felől haladó személygépkocsi eddig tisztázatlan okból eredően lesodródott az úttes...Ibrány.
SZON.HU


hirdetés