Több jármű is árokba csúszott kedden délután és kora este

Akt.:
Több jármű is árokba csúszott kedden délután és kora este
© Fotó: katasztrófavédelem
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Az útról lesodródott és egy hét méter mély árokba csúszott, majd a tetejére borult egy személygépkocsi kedden délután a Tímárt és Szabolcs községet összekötő úton.

A jármű vezetője és utasa a gépkocsiba szorult. A rakamazi önkéntes, a nyíregyházi és a szerencsi hivatásos tűzoltók az utasokat kiszabadították, a járművet kerekeire visszaállították és áramtalanították, valamint az üzemanyag szivárgást megszüntették. A balesetben ketten könnyebben sérültek. Szintén árokba csúszott és forgalmi akadályt képzett egy személygépkocsi a délutáni órákban Nagyhalászban, az Arany János utcában. Személyi sérülés nem történt. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók drótkötél segítségével vontatták vissza a járművet az útra. Tiszaszalka és Vámosatya között egy kisbusz és egy személygépkocsi ütközött össze kedden délután. A balesetben ketten sérültek meg. A műszaki mentéshez a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók vonultak, akik a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Árokba sodródott egy terepjáró is a kora esti órákban a 4-es számú főút mellett a 257-es kilométernél, Újfehértó közelében. A város önkormányzati tűzoltói drótkötél segítségével vontatták vissza az útra a gépkocsit. Személyi sérülés nem történt.

Egy kisbusz árokba hajtott és az oldalára borult Mándok közelében. A záhonyi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, majd erőgép segítségével kerekeire visszaállították. A balesetben senki nem sérült meg.

Kazánház tűz Balkányban

Kigyulladt egy üzemcsarnok kazánházának szigetelése kedden a déli órákban Balkányban, a Geszterédi úton. Az ott dolgozóknak sikerült a tüzet eloltaniuk. A szakolyi önkormányzati, valamint a nyíradonyi hivatásos tűzoltók és a helyi önkéntesek egy vízsugárral, valamint kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Ibrány.
SZON.HU


hirdetés