Ingatlanbazár

2022.01.08. 07:00

Negatív rekord? Összesen 6 eladó nyaraló van a megyében!

Az ingatlanbazar.hu oldalán megnéztük, hány hétvégi házikót tudnánk venni a várható, 3,1 milliárdos lottónyereményből. Meglepetésünkre összesen hatot találtunk, ráadásul a nyereménynek csak apró töredékét tudnánk rájuk elkölteni…

Forrás: ingatlanbazar.hu

 

 

A cikk megírásakor a legdrágább 101, míg a legolcsóbb eladó, megyei nyaraló 6,9 millió forintba kerül jelenleg a piacon. A mi kedvencünk a 6 darabos kínálatból az alábbi, tiszalöki apróság. És az öné?

 

“Szabolcs - Szatmár - Bereg megyében, Tiszalök üdülő övezetében eladásra kínálok egy házat, 43 nm hasznos területű víkendházat, 225 nm - es telken. 

A nyaraló két szintből áll. Földszinten van nappali, konyha, fürdőszoba, hálószoba, a tetőtérben pedig egy szoba, és egy hálószoba valamint egy kis erkély. A falazatai festettek, padlózata, járólapos illetve PVC, hajópadlós. Víz, villany beépítésre került, a telken pedig ülepítő gondoskodik a szennyvíz elvezetéséről. A nyaraló, minden zajtól mentes, csupán a madár énekei török meg a csendet. A kertben fenyőfák vannak telepítve. Kérem, tekintse meg a 3D virtuális sétánkat és hívjon, hogy a részleteket meg tudjuk megbeszélni. [...]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!