Helyi közélet

2013.04.10. 07:53

Határtakarítás Ópályiban

Ópályi - Vadászok és közmunkások csatlakoztak a Sz.Sz.B megyei Vadászkamara felhívásához és kitakarították az ópályi és nagydobosi határ egy részét.

Ópályi - Vadászok és közmunkások csatlakoztak a Sz.Sz.B megyei Vadászkamara felhívásához és kitakarították az ópályi és nagydobosi határ egy részét. A Vadászó Földtulajdonosok Közössége több mint tíz vadásza és huszonhét közmunkás, a hivatal traktorával együtt, vett részt a szemétgyűjtő akcióban, melynek eredményeként egy hatalmas pótkocsi szemét gyűlt össze. A vadászok részéről Tóth Attila, az önkormányzat részéről Váncku Lajos közmunkás irányító voltak a főszervezők. A vadászok terepjáróikkal szállították az ismert szemét lelőhelyekre a közmunkásokat, akik lelkesen vettek részt a délig tartó akcióban. A lelkesedésüket ébren tartotta az ebédre ígért babgulyás, melyet Csizmár Zsolt és Kormosné Tünde, vadászok készítettek. Felfoghatatlan hogy kerül ez a hatalmas mennyiségű szemét a határba, hiszen Ópályiban 2000 óta van rendszeres szemétszállítás és évente kétszer lomtalanítás. A vadászok tiszta vadászterülettel, szégyenkezés nélkül várhatják külföldi vendégeiket az őzbak vadászatra.

Erdélyi Miklós

polgármester

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában