Helyi közélet

2013.04.30. 16:15

Hullástul emeltek ki egy kocsit a Tiszából

Ukrajna – Eddig ismeretlen módon zuhant egy személygépkocsi a Tisza kárpátaljai szakaszán a megáradt folyóba. A vezetőjét holtan találták a volán mögött.

Ukrajna – Eddig ismeretlen módon zuhant egy személygépkocsi a Tisza kárpátaljai szakaszán a megáradt folyóba. A vezetőjét holtan találták a volán mögött.Egy elmerült Ladát találtak arra járók hétfőn a Tisza rahói járási szakaszán, az Európa földrajzi középpontjaként ismert hely közelében fekvő Terebesfehérpatak (Gyilove) külterületén. A kocsi teljesen elmerült, a víz körülbelül arasznyira fedte be. A jármú a közelben lévő országúttól mintegy húsz méternyire hevert a folyó medrében.

A helyszínre kiérkező tűzoltók búvárai egy holttestet találtak az utastérben, a volán mögött. A helyszínen elvégzett orvostani vizsgálat nem talált az áldozaton erőszakos cselekményre utaló külsérelmi nyomokat.

A történtekről a környéken lakók közül senkinek sem volt tudomása. Még az sem tisztázott, hogy ki lehetett a Lada vezetője, és a halála mikor következett be, mivel a Tisza felső folyásánál a vadvízi evezés szerelmesei által kedvelt folyószakasz vize még jelenleg is alig haladja meg az 5 fokot.

- Palkó István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában